iPhone 12: Cum va Incerca Apple sa isi RECASTIGE Fanii Pierduti

iPhone 12 ar putea fi o incercare a companiei Apple de a isi recastiga fanii pierduti in ultimii ani cu telefoanele pe care le-a lansat pentru clienti.

iPhone 12 este gandit de catre compania Apple pentru a le readuce aminte fanilor ca la un moment dat compania a lansat telefoane care au avut design-uri chiar interesante, nu cele urate de acum. Apple vrea ca iPhone 12 sa ne readuca aminte ca la un moment dat a existat un Steve Jobs care nu aproba design-uri stupide precum cele ale tuturor telefoanelor din seria X, astfel ca putin din iPhone 4 – iPhone 5S va face parte din design-ul iPhone 12.

In clipul video de mai sus puteti vedea un concept care incearca sa ne prezinte intr-o anumita masura ce-ar putea insemna iPhone 12 pentru compania Apple, si ce fel de schimbari va aduce pentru clienti. Separat de faptul ca eliminarea decupajului din iPhone 12 nu se va intampla, putem totusi vedea ca iPhone 12 va avea un design foarte similar cu cel al telefoanelor lansate cu 10 ani inainte sa, ceea ce nu e o idee tocmai rea.

iPhone 12: Cum va Incerca Apple sa isi RECASTIGE Fanii Pierduti

iPhone 12 ar putea fi un omagiu pe care compania Apple il aduce pentru ultimul design la care Steve Jobs a lucrat activ inainte de a parasi aceasta lume, si vorbim aici despre iPhone 4, al carui design a fost folosit in iPhone 4S. Desigur ca si iPhone 5, sau iPhone 5S, au avut un design foarte similar, cu carcase mai bine finisate si mai subtiri, iar seria iPhone 12 ar putea semana foarte mult cu cele din urma, daca zvonurile de pana acum se vor adeveri.

Apple a trecut prin cativa ani in care se pare ca mai nimeni nu lucra serios la design-ul telefoanelor iPhone, insa acum Jony Ive a plecat, si probabil ca exista alti designeri care sunt dornici sa se afirme si sa devina faimosi. Poate ca seria iPhone 12 va fi un nou inceput pentru Apple in materie de design, si va da startul unei schimbari importante pentru toti clientii, dar asta e deocamdata doar o speranta a unora dintre fanii Apple.

Voi ce parere aveti despre design-ul pregatit pentru iPhone 12 ?