Windows 10: Veste GROAZNICA pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Windows 10 este motivul pentru care o veste groaznica a venit pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iata ce se va intampla pentru acestia.

Windows 10 Veste GROAZNICA

Windows 10 este motivul principal din cauza caruia o veste foarte proasta vine pentru utilizatorii de calculatoare din lumea intreaga, sute de milioane de oameni de pe intregul glob fiind afectati la inceputul anului 2020. In ziua de 14 ianuarie 2020 urmeaza sa fie oprit suportul pentru Windows 7, astfel ca sute de milioane de oameni care inca mai folosesc aceasta versiune a sistemului de operare vor fi obligati sa faca upgrade la Windows 10 imediat.

Windows 10 inca mai este oferit gratuit pentru anumite tipuri de clienti, acestia putand beneficia de trecerea gratuita la noua versiune chiar acum, insa in cazul in care nu pot face asta, vor trebui sa plateasca mult pentru upgrade. Cei de la Microsft au promis ca vor oferi 10 ani de actualizari si suport pentru Windows 7, iar cei 10 ani au fost impliniti in octombrie, deci promisiunea a fost indeplinita pe deplin, iar acum obliga lumea sa treaca la Windows 10.

Windows 10: Veste GROAZNICA pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Windows 10 va fi deasemenea promovat intens de catre cei de la Microsoft in calculataorele oamenilor care inca mai ruleaza Windows 7, un mesaj de alerta urmand a le fi afisat acestora pentru a le spune ca trebuie sa faca upgrade. In acel mesaj de alerta vor fi afisate informatii cu privire la problemele de securitate pe care oamenii cu Windows 7 le vor avea daca nu fac upgrade la Windows 10, si vorbim despre o expunere la foarte multe riscuri pentru ei.

“Microsoft s-a angajat să furnizeze 10 ani de asistență pentru produs pentru Windows 7 când a fost lansat pe 22 octombrie 2009. Când această perioadă de 10 ani se încheie, Microsoft va întrerupe suportul Windows 7, astfel încât să ne putem concentra investiția pe sprijinirea tehnologiilor mai noi și mari experiențe noi. Sfârșitul zilei specifice de asistență pentru Windows 7 va fi 14 ianuarie 2020. După aceea, asistența tehnică și actualizările software de la Windows Update care ajută la protejarea computerului dvs. nu vor mai fi disponibile pentru produs. Microsoft vă recomandă să vă mutați la Windows 10 cândva înainte de ianuarie 2020 pentru a evita situația în care aveți nevoie de servicii sau asistență care nu mai este disponibilă.”

Windows 10 este recomandat pentru upgrade in randul utilizatorilor din lumea intreaga de catre cei de la Microsoft chiar inainte ca luna ianuarie sa inceapa, dar desigur ca nu toata lumea va face asta, asa cum e de asteptat. Windows 10 nu e tocmai ieftin, iar multa lume e foarte comoda, astfel ca numarul celor care vor face update la aceasta versiune nu va fi tocmai mare, deci e de asteptat ca multa lume sa fie enervata de alertele de update.

Windows 10 va fi totusi in totala atentie a Microsoft dupa data de 14 ianuarie, iar intre timp probabil ca va mai fi lansata o ultima actualizare importanta pentru Windows 7 si utilizatorii din lumea intreaga.