Samsung GALAXY S11: AVANTAJUL cu care va CASTIGA in fata Huawei

Samsung GALAXY S11 va avea un foarte mare avantaj in baza caruia va castiga in fata companiei Huawei in momentul in care va fi lansat pentru clienti.

Samsung GALAXY S11 castiga huawei

Samsung GALAXY S11 va avea un avantaj urias cand va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre un beneficiu de care telefonul se va bucura cu siguranta in lupta pe care o duce Samsung cu Huawei acum. Samsung GALAXY S11, dupa cum prea bine stiti, urmeaza sa fie pusa in vanzare in prima parte a anului 2020, insa spre deosebire de oricare dintre telefoanele Huawei, inclusiv Huawei P40 Pro, ar urma sa aiba un avantaj urias.

Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie lansat cu aplicatiile si serviciile Google care ajung pe oricare dintre telefoanele Android puse acum in vanzare, exceptie facand cele pe care le dezvolta compania Huawei. Sanctiunile din SUA care au fost impuse impotriva celor de la Huawei vor constitui un foarte mare avantaj pentru Samsung GALAXY S11 in lumea occidentala, care nu va cumpara produse de la chinezi fara acces la Google Play, si nu numai.

Samsung GALAXY S11: AVANTAJUL cu care va CASTIGA in fata Huawei

Samsung GALAXY S11 nu are cum sa nu fie ales de catre vasta majoritate a oamenilor in detrimentul Huawei P40 Pro, de exemplu, daca telefoanele chinezilor vor fi intr-adevar lansate fara aplicatii si servicii de la Google. Ambele serii de telefoane, atat cea Samsung GALAXY S11, cat si cea Huawei Mate 40, urmeaza sa ajunga in magazine cu foarte multe noutati grozave, de la ecrane si pana la camere, foarte multe componente importante fiind schimbate.

Samsung GALAXY S11 va avea totusi marele avantaj pe partea software, iar pentru foarte multa lume, Google Maps, YouTube, Google Chrome, Gmail, etc, conteaza mai mult decat diferenta marginala in calitatea pozelor. Daca este sa fim sinceri, Samsung GALAXY S11 si Huawei P40 Pro vor fi extrem de apropiate in performante, in calitatea pozelor, si in experienta generala, exceptand aplicatiile disponibile pentru ele, iar aici Samsung va avea de castigat.

Samsung GALAXY S11 va avea o lansare mult mai dificila daca Huawei reuseste sa scape de sanctiunile din SUA la inceputul anului viitor, indiferent cat de multe noutati va aduce, si asta e ceva cat se poate de sigur.