Apple Pregateste in SECRET o LOVITURA foarte DURA pentru Samsung

Apple se pregateste in secret sa-i dea o lovitura foarte dura companiei Samsung, iata ce schimbare vrea sa faca pentru telefoanele iPhone incepand cu 2020.

Apple lovitura samsung

Apple pregateste o lovitura foarte dura pentru cei de la Samsung in 2020, iar asta in conditiile in care coreenii au cam pierdut in 2019 bani serios dupa ce vanzarile de telefoane iPhone nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Pentru 2020 lucrurile vor sta cam la fel pentru Samsung, dar nu din cauza vanzarilor reduse ale iPhone, ci din cauza faptului ca Apple vrea sa introduca BOE ca furnizor de ecrane OLED pentru viitoarele sale telefoane din 2020 si 2021.

BOE este o companie chinezeasca pe care Huawei o foloseste pentru a cumpara ecrane pentru telefoanele sale mobile, iar cei de la Apple incearca de cativa ani sa inceapa o colaborare cu ei, 2020 urmand a fi anul “cu noroc”.

Apple le cere celor de la BOE sa faca ecranele OLED in anumite cantitati, dar si la anumite standarde, asa cum se intampla in cazul celor de la Samsung, iar cum acest lucru nu e usor de realizat, parteneriatul a cam fost amanat.

“Cea mai mare provocare a BOE pentru Samsung poate fi în comenzile de la Apple. Odată ce randamentul va atinge cerințele Apple, BOE va intra in lista de furnizori începând din 2020. Analiștii sud-coreeni prezic chiar că în 2021, BOE va livra 45 de milioane de panouri OLED pentru iPhone și LGD la 26 de milioane. Desigur, Samsung va păstra în continuare cea mai mare parte a comenzilor pentru iPhone, dar ordinea de mărime a scăzut de la 230 de milioane anul trecut la 150 de milioane.”

Acum se pare ca BOE a facut investitiile necesare pentru a produce viitoare ecrane OLED pentru cei de la Apple la standardele cerute de catre americani, iar aceasta este o veste foarte proasta pentru cei de la Samsung, care vor avea de pierdut.

Samsung ar fi produs anul acesta pentru Apple cam 230 de milioane de ecrane, nu toate OLED, iar incepand cu 2020 numarul va scadea simtitor, pentru ca in 2021 sa ajunga la 150 de milioane, deci undeva pe la putin peste 60%.

BOE nu va fi singura companie care va primi comenzi de ecrane OLED de la Apple, iar asta pentru ca si LG Display urmeaza deasemenea sa primeasca o parte dintre comenzile pentru ecranele viitoarelor modele de telefoane ale Apple.

Dupa ani si ani de zile in care compania Apple a tot incercat fara succes sa scape de dependenta de Samsung, de la care cumpara acum in exclusivitate ecrane OLED, si in cantitati mari, iata ca ajunge intr-un final sa obtina si ceea ce doreste.