Google Photos are o ULTIMA SURPRIZA pe Telefoane la Final de An

Google Photos are o ultima surpriza in acest final de an pentru utilizatorii de telefoane mobile, iata ce a pregatit compania Google pentru toata lumea.

Google Photos best of 2019

Google Photos are o ultima surpriza pregatita pentru utilizatorii sai pe finalul acestui an, platforma de stocare de poze online avand totul dezvaluit chiar in cursul acestei zile pentru utilizatorii din intreaga lume. Exact precum in cursul anului trecut, platforma Google Photos le afiseaza utilizatorilor un colaj foto cu momentele cele mai bune prin care au trecut in cursul anului 2019, astfel incat sa le aduca aminte cat de mult s-au distrat in aceasta perioada.

Google Photos trimite o notificare in telefoanele oamenilor in momentul in care este creat albumul special in care sunt incluse pozele pe care platforma le-a combinat pentru a crea cele mai bune momente din ultimele 12 luni. Dupa primirea notificarii, Google Photos se deschide in mod automat direct la albumul respectiv in momentul in care utilizatorul acceseaza respectiva notificare, deci imaginile pot fi vazute imediat pentru a ne bucura de amintiri.

Google Photos are o ULTIMA SURPRIZA pe Telefoane la Final de An

Google Photos best of 2019 album

Google Photos este abia la al doilea an in care are o asemenea campanie interesanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta desi cei de la Facebook creeaza la cam fiecare sarbatoare cate ceva similar pentru oameni. Pentru acest colaj foto, Google Photos alege nu mai putin de 60 de poze dintre toate cele incarcate de catre utilizatori, si desigur ca oamenii pot edita in orice forma vor tot ceea ce este afisat de catre compania Google.

Google Photos le permite oamenilor inclusiv sa-si faca albume reale cu pozele pe care le-au facut in cursul anului 2019, acestea avand preturi cuprinse intre 10 si 20 de dolari, in functie de ceea ce vor oamenii. Desigur ca Google Photos permite crearea albumelor foto reale doar in SUA, nu si in alte zone de pe glob, astfel ca doar oamenii de acolo se pot bucura de un album real, in timp ce restul se vor putea bucura de cel virtual din platforma.