Samsung GALAXY S20 ULTRA este SURPRIZA pentru Noua Serie

Samsung GALAXY S20 ULTRA este una dintre foarte marile surprize pe care compania Samsung a pregatit-o pentru clientii din toata lumea, iata ce se va intampla.

Samsung GALAXY S20 ULTRA

Samsung GALAXY S20 ULTRA este una dintre marile surprize pe care compania Samsung le pregateste pentru noua sa serie de telefoane mobile, iar la asa ceva mai nimeni nu s-a asteptat pana acum. Simpla modificare a denumirii seriei din Samsung GALAXY S11 in Samsung GALAXY S20 a fost ceva neasteptat, insa aparitia unui model care sa aiba denumirea Samsung GALAXY S20 ULTRA este ceva care va uimi si mai multi dintre clientii coreenilor.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este denumirea pe care compania Samsung ar dori sa o foloseasca pentru telefonul care are ecran cu diagonala de 6.9 inch, adica modelul cel mai mare din intreaga serie, iar decizia pare logica. Daca ne gandim la faptul ca Samsung GALAXY S20 ULTRA chiar are un ecran foarte mare, aceasta denumire pare a fi folosita in mod destul de logic de catre compania coreeana, mai ales ca si alti producatori fac exact la fel.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este SURPRIZA pentru Noua Serie

Samsung GALAXY S20 ULTRA va fi telefonul cel mai mare din serie, insa Samsung GALAXY S20 Plus va fi denumirea pentru modelul de dimensiune medie, care ar urma sa aiba un nu chiar atat de mic ecran cu diagonala de 6.7 inch. Samsung GALAXY S20, cel ai probabil Lite, va fi modelul cel mai mic din intreaga serie, urmand a avea un ecran cu diagonala de 6.2 inch, adica usor mai mic decat cel oferit pentru Samsung GALAXY S10 in momentul de fata.

Samsung GALAXY S20 ULTRA este un raspuns pentru iPhone 11 Pro Max, o denumire la fel de ciudata aleasa de catre cei de la Apple pentru telefoanele lor, dar din moment ce 2019 a fost anul denumirilor ciudate pentru telefoane, de ce nu ar fi si 2020 la fel ? Samsung GALAXY S20 ULTRA va atrage cu siguranta foarte multa atentie cu aceasta denumire, si e perfect normal sa se intample asta, denumirea fiind perfecta pentru ecranul mare.

Samsung GALAXY S20 ULTRA, impreuna cu restul modelelor din serie, urmeaza sa fie lansat pe 11 sau 18 februarie 2020 in cadrul unei prezentari ce va avea loc in San Francisco, nu in Barcelona, ca in alti ani.