iPhone 11 PRO vs Mate 30 Pro, Pixel 4 si Note 10, Camerele Comparate

iPhone 11 PRO are astazi parte de o comparatie extrem de interesanta in care este pus fata in fata cu Huawei Mate 30 Pro, Google Pixel 4 si Samsung GALAXY Note 10 pentru a ni se arata care dintre telefoane are camera mai buna

Vorbim despre o comparatie pentru camerele tuturor celor 4 telefoane, iar in cazul iPhone 11 PRO este folosit inclusiv sistemul Deep Fusion, da, acela care face pozele grozave pe care ni le-a promis compania Apple.

Desi Deep Fusion reuseste sa imbunatateasca simtitor pozele facute cu iPhone 11 PRO in comparatie cu cele facute fara aceasta tehnologie, sistemul in sine nu este intotdeauna mai bun fata de ceea ce vedem la alte modele de telefoane.

Google Pixel 4 a reusit in multe randuri sa depaseasca iPhone 11 PRO cand vine vorba despre calitatea pozelor, atat in conditii normale de inregistrare, cat si in ceea ce priveste inregistrarea in conditii de luminozitate scazuta.

iPhone 11 PRO si Google Pixel 4 au avut in mod constant poze mai bune decat cele ale Huawei Mate 30 Pro si Samsung GALAXY Note 10, iar diferentele au fost uneori destul de mari intre telefoane.

Voi ce parere aveti ?

40 COMENTARII

  1. -hei-iubitei-care-imi-largiti-si-mie-gaura-curului-cu-un-futai-?ahh-eu-gayul-dement-srb-futetima-ca-ma-futu-clona-mea-branesc-ahh-cer-muie-si-futai-va-rog-

  2. Stai ca astia asteapta 2020 cu s11 ca in 2019 nu au fost in stare de nimic :))))) camerele alea hidoase de pe spate, cel mai penibil design o sa fie si ei radeau de iPhone =))))))) tot ei lauda acest design. Cum sa nu le dea teapa samsung? Foarte bine le face :))))

  3. Linus a ramas fara idei pt video-uri .
    “Title: I was wrong about the iPhone 11 pro camera
    Basically says he didn’t change his mind but just did this video because they have no video ideas ”
    Linus :
    “We failed to identify The iPhone 11 Pro greatness”
    In concluzie, punctul tare e “constanta” calitatii pozelor cu deep fusion si nu faptul ca face pozele cele mai bune, fiind adesea intercut de unul dintre competitori .
    bla, bla, bla – nu mai vorbim despre camera in sine ci despre post-processing.

  4. calmeaza-te, omul are dreptate, nu ai inteles textele din engleza
    Dar , negarea este o boala tipica tie
    Nu degeaba scrii agarici tot timpul, arata ce vocabular bogat ai.

  5. Din contra – lui steve ii placeau prostii_ca_tine – erau masa lui de manevra, de spalati pe creier , de clienti in final .
    tu si celalt imbecil_imberb_vlad – sau sunteti aceeasi persoana ?

  6. Ma bucur,dar eu ziceam daca faci poze
    Asa si la mine daca tineam note10 aprins doar fara sa fac nimic,cred ca m-ar fi tinut cam 4-5 ore

  7. mai citeste si tu documentare…observam ca ai lacune mari
    la cat de destept esti, nu stiai ca eu sunt si vlad si toata lumea mai putin cox?
    eu am toate conturile…doamne, asa om destept si pune asemenea intrebari!?
    Samsung va mai spala pe creier? mai angajeaza si va concediaza ca pe carne vie

  8. Omul minte cu nerusinare si ne vinde gogosi cu al lui Note 10 imaginar. Am Note 10 cu Snapdragon si sub 819 ore nu am avut niciodata screen on time. S-a gasit coate-goale, care oricum nu isi permite un Note, sa bage strambe despre ceva ce nu isi va lua niciodata! Nu are rost sa il bagi in seama. Oricum nu il crede nimeni. Prostul/mascariciul site-ului!

  9. Superb ?? Sa te duci ca miloaga la DxOmark sa te rogi de ei sa intarzie testul la 11 Pro pana pui la punct Depp Fusion , si tot pe trei au iesit .

  10. Din-pacate singurul lucru-prost este ca idevice inca mai exista-si-promoveaza non-valori,psihopati,mincinosi si-fomisti ca tine cu 3 nick-uri sa-faca-legea si sa spuna-baliverne-non-stop! Mai bine du-te sa te-tratezi ca-esti-bolnav. Invidie/gelozie-deliranta! O-sarakie-manelista demna-de-dispret. Nimic mai mult-decat-un-fomist, un-troll-caraghios si o-carpa-n-cur-care si-ar da-viata pentru Apple sa faca si el de o paine! Asa devotare, asa inversunare…Cu siguranta-troll-ul-anului-si-mascaricil-deceniului in mediul online si offline din Romania! Ar merita un premiu! Un trofeu facut din-cacat-de-caine pentru devotamentul desavarsit si dedicarea de care da dovada in aceasta meserie (troll-aberant)!!!

  11. Brigada Gaunosilor (fiinte primitive), postaci ai marului muscat, ataca din nou. Capusoarele lor pline de balegi-necrozate abereaza iarasi numai rautati si ineptii, fiind manati de gelozie, invidie si foame!

  12. AÈ™teptăm GăunoÈ™ii mărului muÈ™cat sa își etaleze-prostia,incultura È™i analfabetismul crunt de care dau dovada. MânaÈ›i de gelozie, invidie È™i foame GăunoÈ™ii(fiinÈ›e primitive) vor face tot posibilul sa arunce cu lături È™i răutăți, creierele lor minuscule vor flatula iarăși toate inepÈ›iile aberante iar la final se vor face de râs È™i ne vor demonstra ca nu sunt altceva decât fiinÈ›e inferioare, niÈ™te nevertebrate saracuÈ›e, limitate È™i demne de dispreÈ›! GăunoÈ™ii, aceÈ™ti “oameni de tinichea” mici, mici, niste pitici sunt goi pe dinăuntru iar în loc de creiere au niÈ™te balegi-necrozate, fiind adesea asociaÈ›i cu maneliÈ™tii, oamenii-de-nimic,pleava- societății, niÈ™te-hoituri-ordinare care emană răutate È™i prostie în jurul lor È™i adesea sunt responsabil pentru tot răul din lumea asta! HaideÈ›i sa ii întâmpinăm cum se cuvine cu o puzderie de înjurături È™i un potop-de-flegme! Poate asa reuÈ™im sa scăpăm de ei È™i de răutățile lor. Doamne ajută!

  13. Ce schelete ma desteptaciune . Tu esti intreg la cap . Dupa mintea ta ii pui Arteon-ului usi de Passat B8 , a auzit si el de B8 dupa ce o tinea ca tantalaul ca Arteon e CC dar are faruri si stopuri spate schimbate , ce habarnist , a vazut el acolo 2.0 TDI si DSG si are impresia ca e Passat , doamne fereste-ma de habarnisti . Doamne asta inca nu a inteles ce inseamna platforma MQB , ii punem Golf-ului 7 bord si usi de Octavia 3 daca tot impart platfoma MQB
    Luati habarnistul asta din fata mea :)))
    Mi-ar fi rusine sa dau ochii cu lumea stiind ca sunt prostovanul internetului :)))))

  14. Și unde arată cele 8 ore de screen on time,pe casti cumva?
    Nu înțeleg care e rostul acestei poze cu căștile? A,vrei doar sa te lauzi? Ok atunci,ești tare!

  15. Știu ca e Fold,recunosc hidoșenia aia cu bezelurile uriașe de la o posta. Și când îl deschizi ce se afla trântit asimetric intr-un colț,e cumva un notch-uleț,un bretonaș? Superb!
    Dar măcar “but it has an audio jack” ca la o faimoasa prezentare de-a lui Samsung,nu?
    Stai relax,ca nu e prima oară unde pupă Samsung după ce a scuipat.

  16. Ce-s cu bezel-urile astea din anii 90? Sigur e din secolul asta?
    Asta nu e cumva telefonul lui Zack din Salvați de clopoțel?

  17. E viitorul!
    Tu care ai același design din 2017 ? Același iphone? Aceiasi husa la telefon 😅
    Ipgone 6 – 8 4 ani acelaÈ™i design cu margini cat china. Te-ai ajuns gogule ? Ma doare pe mine fix undeva ce parere ai tu de designul lui fold. Esti cumva gelos ? Se stie ca samsung e numarul 1. Daca nu iti pasa de samsung si e praf, asa cum zici tu. De ce te bati cu pumnul in piept sa ne arăți asta ? Inseamma ca e numarul 1.

  18. Dar ce limbaj elevat,wow!
    Bine boss,se stie ca Samsung e nambar one,se stie,fara numar fara numar! Care nu zice asa inseamna ca e dusman,si se stie ca n-ai valoare boss daca n-ai o gramada de dusmani!
    Cum mama naibii sa fiu gelos pe hidosenia aia cu ecran de plastic cu cute si cu notch asimetric numit Fold? Unde mai pui ca ecranul din fata cu ditamai bezelurile e aproape useless!
    Eu stiu ca vrei sa te lauzi dar mai ales sa primesti un fel de confirmare ca esti boss de boss si ca n-ai luat teapa de peste 2000$ de la Samsung,dar din pacate nu pot face asta,scuza-ma.