Netflix a anuntat LISTA celor mai POPULARE Filme si Seriale din 2019

Netflix a anuntat inainte de Anul Nou si lista cu cele mai populare filme si seriale care au fost lansate in 2019, iata ce a preferat sa vada toata lumea.

0

Netflix filme seriale 2019

Netflix este cea mai mare platforma de divertisment de pe intreaga plenta, iar in cursul zilei de ieri compania din spatele sau a publicat lista celor mai populare filme si seriale urmarite de catre utilizatori in cursul anului 2019. Vorbim despre o lista destul de selecta de filme si seriale pe care cei de la Netflix le-au lansat in platforma lor in cursul anului 2019, iar in baza vizualizarilor generate de catre oameni, a fost creata si lista de mai jos.

Netflix spune ca Stranger Things 3 este cel mai popular sezon al serialului lansat cu ceva timp in urma, acest al treilea sezon bucurandu-se de foarte multa promovare pe intregul internet imediat dupa lansare. Netflix pune The Witcher, un serial lansat chiar inainte de Craciun, pe pozitia a doua in topul sau, ceea ce e surprinzator pentru o creatie care n-a avut decat 11 zile de disponibilitate in platforma, dar totusi a atras atentia a zeci de milioane de oameni.

Netflix a anuntat LISTA celor mai POPULARE Filme si Seriale din 2019

Netflix lista filme seriale populare 2019
Lista Netflix a celor mai populare seriale din 2019.

 

Netflix pune The Umbrella Academy pe locul al doilea in acest top, in timp ce serialul Dead to Me ocupa pozitia a patra, iar al doilea sezon din serialul You intra pe pozitia a cincea, in mod interesant. Trecand acum la filme, Murder Mistery cu Adam Sandler si Jennifer Aniston ocupa prima pozitie, urmata pe locul al doilea de 6 Underground, un film care a fost lansat in decembrie, dar se pare ca este surprinzator de popular in randul oamenilor.

Netflix lista filme populare 2019
Lista Netflix a celor mai populare filme din 2019.

Netflix spune ca The Incredibles 2 ocupa pozitia a doua in acest top, iar mult laudatul The Irishman nu a reusit sa depaseasca 6 Underground in numarul de vizualizari, iar asta desi a avut mai mult timp in platforma. Locul al cincilea este ocupa de filmul Triple Frontier, iar asa vedem un top 10 in care exista o singura animatie prezenta, semn ca oamenii nu sunt chiar atat de interesati sa vada asemenea tipuri de creatii in cadrul platformei celor de la Netflix.

Netflix pregateste pentru 2020 o lista si mai mare de filme si seriale originale, si va lansa mai mult de 1 in fiecare zi, deci vom avea cu siguranta ce sa vedem in cadrul platformei si in cursul urmatoarelor luni.