Netflix a anuntat LISTA celor mai POPULARE Filme si Seriale din 2019

Netflix a anuntat inainte de Anul Nou si lista cu cele mai populare filme si seriale care au fost lansate in 2019, iata ce a preferat sa vada toata lumea.

Netflix filme seriale 2019

Netflix este cea mai mare platforma de divertisment de pe intreaga plenta, iar in cursul zilei de ieri compania din spatele sau a publicat lista celor mai populare filme si seriale urmarite de catre utilizatori in cursul anului 2019. Vorbim despre o lista destul de selecta de filme si seriale pe care cei de la Netflix le-au lansat in platforma lor in cursul anului 2019, iar in baza vizualizarilor generate de catre oameni, a fost creata si lista de mai jos.

Netflix spune ca Stranger Things 3 este cel mai popular sezon al serialului lansat cu ceva timp in urma, acest al treilea sezon bucurandu-se de foarte multa promovare pe intregul internet imediat dupa lansare. Netflix pune The Witcher, un serial lansat chiar inainte de Craciun, pe pozitia a doua in topul sau, ceea ce e surprinzator pentru o creatie care n-a avut decat 11 zile de disponibilitate in platforma, dar totusi a atras atentia a zeci de milioane de oameni.

Netflix a anuntat LISTA celor mai POPULARE Filme si Seriale din 2019

Netflix lista filme seriale populare 2019
Lista Netflix a celor mai populare seriale din 2019.

 

Netflix pune The Umbrella Academy pe locul al doilea in acest top, in timp ce serialul Dead to Me ocupa pozitia a patra, iar al doilea sezon din serialul You intra pe pozitia a cincea, in mod interesant. Trecand acum la filme, Murder Mistery cu Adam Sandler si Jennifer Aniston ocupa prima pozitie, urmata pe locul al doilea de 6 Underground, un film care a fost lansat in decembrie, dar se pare ca este surprinzator de popular in randul oamenilor.

Netflix lista filme populare 2019
Lista Netflix a celor mai populare filme din 2019.

Netflix spune ca The Incredibles 2 ocupa pozitia a doua in acest top, iar mult laudatul The Irishman nu a reusit sa depaseasca 6 Underground in numarul de vizualizari, iar asta desi a avut mai mult timp in platforma. Locul al cincilea este ocupa de filmul Triple Frontier, iar asa vedem un top 10 in care exista o singura animatie prezenta, semn ca oamenii nu sunt chiar atat de interesati sa vada asemenea tipuri de creatii in cadrul platformei celor de la Netflix.

Netflix pregateste pentru 2020 o lista si mai mare de filme si seriale originale, si va lansa mai mult de 1 in fiecare zi, deci vom avea cu siguranta ce sa vedem in cadrul platformei si in cursul urmatoarelor luni.