Playstation 5 are Specificatiile Tehnice Dezvaluite Inaintea Lansarii

Playstation 5

Playstation 5 este urmatoarea consola importanta care este pregatita pentru lansare de catre compania Sony, iar astazi avem parte si de o dezvaluire a specificatiilor sale tehnice inainte de lansarea ce va avea loc candva in 2020.

Playstation 5 urmeaza sa aiba un procesor cu 8 nuclee Zen 2, la fel de multe precum Playstation 4 Pro, sau Playstation 4, doar ca vorbim despre o tehnologie complet noua, si probabil frecvente ceva mai mari pentru ele de la AMD.

Playstation 5 va avea deasemenea o placa video cu 36 de nuclee Navi, la fel de multe precum Playstation 4 Pro, doar ca din nou vorbim despre tehnologii noi, dar si despre o frecventa dubla la care eacestea vor functiona in consola.

Playstation 5 va fi o consola “monstru”

Playstation 5 va avea memorie RAM GDDR6 pentru placa video, un upgrade fata de GDDR5 in Playstation 4, ea avand o latime de banda de 448 GB/s sau 512 GB/s, performantele urmand a fi duble in comparatie cu ceea ce ofera placa video din Playstation 4 Pro.

Playstation 5 specificatii tehnice

Playstation 5 urmeaza sa aiba implementat pentru placa video si un software special care ofera compatibilitate pentru jocurile ce sunt oferite pentru Playstation 4/4 Pro, deci jucatorii n-au de ce sa isi faca griji.

Playstation 5 ar trebui sa fie lansata de catre compania Sony undeva in cursul lunii viitoare, dar e posibil ca Sony sa mai dezvaluie cate ceva despre viitoarea sa consola in cadrul participarii la CES 2020, de saptamana viitoare.