Samsung GALAXY S11 vine cu o Tehnologie EXTREM de IMPORTANTA

Samsung GALAXY S11 tiltois

Samsung GALAXY S11 va fi lansat in primavara anului viitor cu o noua tehnologie care ajunge in premiera mondiala in telefoanele pe care le va pune in vanzare compania coreeana pentru clientii din intreaga lume in 2020.

Tehnologia despre care vorbim se numeste TiltOIS, un sistem de stabilizare optica pentru camere care va fi implementat in Samsung GALAXY S10 Lite inainte de a ajunge in Samsung GALAXY S11, dar care e foarte performant.

Samsung GALAXY S11 ar urma sa fie primul telefon premium de la Samsung care are aceasta tehnologie implementata, si doar al doilea din intreaga lume care beneficiaza de o asemenea schimbare importanta.

Samsung GALAXY S11 va veni cu TiltOIS

Samsung GALAXY S11 tiltois camera

Samsung GALAXY S11 nu a avut pana cum detaliata de catre cineva aceasta noua tehnologie care se pare ca va fi extrem de importanta pentru intreaga lume smartphone, dar e clar faptul ca ea va ajunge in 2020 in telefoanele coreenilor.

E surprinzator ca pana acum nimeni altcineva nu a implementat aceasta tehnologie in vreun telefon propriu, mai ales ca ea ar fi in proces de pregatire inca de prin iunie, deci exista cel putin din 2018 in faza de dezvoltare.

Samsung GALAXY S11 are anuntate extrem de multe noutati pentru camera, si nu numai, iar vestea privind integrarea TiltOIS nu face altceva decat sa faca telefonul si mai atractiv pentru fanii care-l asteapta acum.