WhatsApp: Veste GROAZNICA pentru Europeni, PROBLEMA din 2020

WhatsApp are, din pacate, o veste groaznica pentru europenii care folosesc aplicatia din propriile telefoane, iata ce se va schimba din 2020 pentru noi.

WhatsApp europa

WhatsApp are o noua veste groaznica pentru utilizatorii de telefoane care sunt activi in cadrul platformei in 2020 si locuiesc in Europa, o schimbare foarte proasta fiind pregatita pentru ei de catre compania americana. Se pare ca WhatsApp intentioneaza sa blocheze in Europa posibilitatea de a mai exporta conversatii individuale din cadrul aplicatiei, sau discutiile din grupuri, ceva ce in momentul de fata inca e posibil, dar pentru foarte putin timp in continuare.

WhatsApp ofera de foarte mult timp posibilitatea de a exporta conversatii individuale, sau conversatiile din orice grup, fara a salva un backup cu toate conversatiile, ceea ce e util pentru oamenii ce vor sa salveze doar anumite lucruri. Germania va fi prima tara in care va fi blocata aceasta functionalitate de catre cei de la WhatsApp, si e foarte posibil ca multe alte tari sa fie afectate de aceasta schimbare extrem de curand in urma ei, sau poate chiar in acelasi timp.

WhatsApp: Veste GROAZNICA pentru Europeni, PROBLEMA din 2020

WhatsApp nu a spus deocamdata absolut nimic in legatura cu aceasta schimbare, iar daca v-ati uitat la ceea ce a facut compania in trecut, atunci stiti ca schimbarile proaste sunt anuntate doar cand sunt efectiv facute. In cazul acesteia, e de asteptat ca WhatsApp sa tina totul secret pana in momentul in care va bloca posibilitatea de a mai exporta conversatii individuale, sau conversatii din grupuri, ceea ce foarte multa lume va critica.

WhatsApp va permite in continuare salvarea de backup-uri pentru istoricul conversatiilor noastre, ceea ce desigur ca e complet diferit, si e posibil ca nici aplicatiile terte care permit exportarea de conversatii sa nu mai faca asta. Nu toate aplicatiile de mesagerie au implementata o functie de acest gen, iar lumea aprecia posibilitatea ca doar anumite conversatii din WhatsApp sa poata fi exportate, dar se pare ca si asta va disparea din ea.

WhatsApp va face aceasta schimbare proasta poate chiar luna aceasta, deci daca aveti ceva de exportat, e bine sa faceti asta inca de pe acum, pentru ca e foarte posibil sa nu mai puteti folosi functia chiar foarte curand.