iPhone 12 vine cu o Schimbare Asteptata de TOTI Fanii Apple

iPhone 12 va fi lansat cu o schimbare extrem de importanta pe care foarte multi dintre fanii companiei Apple o asteptau cu foarte mare interes.

iPhone 12 schimbare asteptata fani

iPhone 12 este o serie de telefoane in care compania Apple va implementa o schimbare pe care foarte multi fani o asteptau, adica o noua crestere a autonomiei bateriei, desi seria iPhone 11 exceleaza la acest capitol. Pentru seria iPhone 12, cei de la Apple vor sa ofere din nou autonomie mult mai buna pentru baterie, iar pentru a-si indeplini acest obiectiv intentioneaza sa foloseasca un nou tip de ecran, care e mai subtire, si consuma mai putina energie.

iPhone 12 va avea ecrane OLED nu doar de la cei de la Samsung, ci cel putin de la LG, si poate de la BOE, insa acestea vor fi bazate pe tehnologii noi, care vor reduce consumul de energie pentru a creste autonomia. Cei de la LG au facut investitii substantiale pentru a putea produce aceste ecrane noi pentru compania Apple si seria iPhone 12, primele unitati urmand a fi livrate pentru asambalrea telefoanelor undeva prin a doua parte din 2020.

iPhone 12 vine cu o Schimbare Asteptata de TOTI Fanii Apple

iPhone 12 va avea ecranele LG produse in exclusivitate de catre compania coreeana pentru cei de la Apple, in timp ce Samsung probabil ca va oferi tehnologiile si pentru alti clienti, asa cum va face si compania chinezeasca BEO. Noile ecrane care vor fi folosite in seria iPhone 12 sunt deja folosite in Apple Watch 5 de catre compania Apple, deci tehnologia a fost testata inainte de a ajunge in telefoane, astfel ca n-ar trebui sa existe probleme cu ceea ce va oferi.

“Deoarece liniile E6 sunt cunoscute exclusiv de Apple, ecranele integrate cu atingere vor fi furnizate noilor iPhone-uri care urmează să fie lansate anul viitor, potrivit surselor industriei din 17 decembrie. LTPO este o tehnologie de afișare OLED cu consum redus de energie, pe care Apple a comercializat-o prima dată pentru Apple Watch Series 5 în 2019. Panourile OLED LTPO pentru ceasuri au fost produse în masă la fabrica E2 a LGD din Paju. Acestea vor fi acum produse din liniile OLED Gen-6.”

iPhone 12 este programat pentru a fi lansat in toamna anului 2020, iar cei de la LG ar trebui sa aiba pregatit totul pentru a initia productia acestor componente atunci, dar daca nu vor fi pregatiti, Apple ramane la Samsung, si poate BOE. Avand in vedere cresterea substantiala a autonomiei bateriei oferita de catre Apple pentru seria iPhone 11, va fi extrem de vazut ce fel de schimbare va aduce acest nou ecran pentru seria de telefoane iPhone 12.