Windows 10: SCHIMBARI URIASE Anuntate la Inceputul Anului 2020

Windows 10 are parte de schimbari uriase anuntate la inceputul anului 2020 de catre compania Microsoft pentru clienti, iata ce va fi imbunatatit pentru noi.

Windows 10 fast ring

Windows 10 are parte de schimbari uriase la inceput de an 2020, compania Microsoft facandu-le in ideea de a rezolva marea problema a actualizarilor care sunt lansate cu diverse buguri ce enerveaza foarte multa lume de fiecare data. Microsoft face schimbari pentru modul in care sunt testate actualizarile pentru Windows 10 de catre cei care fac parte din programul de verificare a noutatilor care sunt implementate in cadrul sistemului de operare.

Windows 10 va avea in cadrul programului Fast Ring, al Windows Insider, lansate build-uri din canalul RS_PRERELEASE, impreuna cu toate noutatile implementate de catre cei de la Microsoft pentru versiunile distribuite acolo. Problema este ca noutatile pentru Windows 10 care sunt distribuite prin aceste canale nu vor avea si o data de lansare stabilita, astfel ca daca ajung acolo, ele nu vor fi implementate si in actualizarea majora cea mai importanta pregatita de distributie.

Windows 10: SCHIMBARI URIASE Anuntate la Inceputul Anului 2020

Windows 10 va avea, deci, in canalul Slow Ring, incluse doar functiile care vor fi lansate in urmatoarea actualizare majora, iar asa Microsoft poate testa mai usor diverse schimbari importante fara a se astepta lansarea lor. Asta ar trebui sa le permita celor de la Microsoft sa testeze mai mult si mai bine diverse noutati pentru Windows 10 care nu ajung si in versiunile finale ale sistemului de operare daca nu sunt suficient de bine pregatite pentru asta.

Windows 10 are aceasta schimbare facuta deoarece Microsoft s-ar pregati sa inceapa in curand testarea unor noi functii importante care nu ar urma sa fie lansate in 2020 pentru utilizatorii din lumea intreaga. Pentru April/May 2020 Update au fost stabilite deja noutatile care vor fi oferite pentru Windows 10, deci nu se va mai schimba nimic, astfel ca Microsoft incepe sas e gandeasca la a doua jumatate a anului 2020, sau poate chiar la 2021.

Windows 10 trebuie sa aiba noutatile importante testate cu mai mult timp inainte pentru ca problemele serioase sa fie descoperite cat mai rapid si rezolvate din timp, ceea ce Microsoft tot incearca de ceva vreme, dar nu prea reuseste sa faca.