Windows 10: Anuntul GROZAV din Ajunul Anului Nou de la Microsoft

Windows 10 are un anunt grozav venit direct de la compania Microsoft chiar in Ajunul Anului Nou, iata ce va face ea pentru clientii din toata lumea.

Windows 10 explorer

Windows 10 intra in anul 2020 cu un anunt grozav venit chiar in ajunul Anului Nou de la unul dintre oamenii importanti din cadrul companiei, el venind cu o veste grozava pentru toti cei care folosesc sistemul de operare. Mai exact, omul care se ocupa de programul prin care functiile noi ale Windows 10 sunt testate de utilizatori, afirma ca o problema foarte serioasa a sistemului de operare va fi rezolvata de catre Microsoft, desi doar neoficial s-a anuntat asta pana acum.

Windows 10 are o problema foarte mare cu File Explorer si sistemul de cautare, iar acum cateva zile v-am vorbit despre ea, cand v-am spus ca acest sistem se blocheaza in mod aleator in timpul folosirii. Totul are la baza o modificare facuta de catre cei de la Microsoft, ei implementand si posibilitatea de a cauta printre fisierele din OneDrive direct din File Explorer, iar in anumite situatii cautare in serverele sale blocheaza cautarea din calculator.

Windows 10: Anuntul GROZAV din Ajunul Anului Nou de la Microsoft

Windows 10 este dezvoltat de catre foarte multi angajati care in aceasta perioada sunt in vacanta, astfel ca ei nu prea mai comunica acum cu restul lumii, astfel ca de aceea nu au venit informatii cu privire la ceea ce fac ei. Chiar si asa, angajatii celor de la Windows 10 lucreaza la rezolvarea problemelor care inca le mai da mari batai de cap celor care au ales sa foloseasca in continuare acest sistem de operare in propriile calculatoare.

Windows 10 a trecut prin extrem de multe probleme in cursul anului 2019, iar din cate se pare, unele dintre ele vor disparea in 2020, dar asta numai daca promisiunile facute acum de catre Microsoft se vor dovedi a fi 100% adevarate. Separat de aceasta problema cu File Explorer, cei de la Microsoft au in lucru si alte rezolvari pentru probleme ale Windows 10, iar multe dintre ele vor veni abia in primavara cu o actualizare majora.

Windows 10 va avea lansata April/May 2020 Update de catre Microsoft intr-una dintre aceste doua luni, punerea efectiva in distributie depinzand foarte mult de felul in care se va defasura procesul de dezvoltare.