Orange: Hotararea RADICALA care a ULUIT si Clientii din Romania

Orange a luat o hotarare radicala care i-a uluit si pe foarte multi dintre clientii sai din Romania, iata ce a fost anuntat de catre presedintele grupului.

Orange uluit

Orange a anuntat in 2019 o hotarare radicala care a socat foarte multi clienti in principal din cauza faptului ca totul a venit o masura complet neasteptata pentru o companie atat de importanta cum este grupul francez. La inceputul lunii trecute cei de la Orange au anuntat ca au luat o hotarare importanta in baza careia turnurile de telefonie mobila din Europa vor fi scoase la vanzare pentru cei interesati, unele dintre ele avand deja cumparatori in Spania.

Orange a luat o decizie pe care cei de la Vodafone au anuntat-o cu doar cateva saptamani bune inaintea lor, ambele grupuri de telecomunicatii dorind sa scape de o parte din infrastructura pe care au creat-o in Europa. Hotararea celor de la Orange se aplica doar pentru Europa, grupul sperand sa obtina cateva miliarde de dolari dupa vanzarea acestora, valoarea lor de piata fiind una foarte mare, astfel ca grupul isi poate creste substantial valoarea cu ele.

Orange: Hotararea RADICALA care a ULUIT si Clientii din Romania

Orange nu a oferit prea multe detalii cu privire la ceea ce a stat in spatele acestei decizii care pare ca vine complet de nicaieri, dar totul ar putea avea legatura si cu o posibila fuziune cu cei de la Telekom. Unele zvonuri spuneau ca vanzarea acestei infrastructuri pe care o detine Orange va aduce nu doar sume uriase in conturile companiei, ci si o crestere substantiala a capitalizarii bursiere, care o va apropia serios de cea pe care o are Telekom acum.

Orange intentioneaza sa cumpere divizia de servicii fixe a celor de la Telekom din Romania, insa daca se va face o fuziune, e posibil ca totul sa fie mult mai usor in final, iar asta in conditiile in care autoritatile romane inca n-au aprobat vanzarea agreata intre companii. Nu se stie cat ar trebui sa plateasca Orange pentru divizia de servicii fixe a celor de la Telekom, insa din moment ce vrea sa-si vanda o parte din infrastructura, sigur va avea banii necesari pentru achizitie.

Orange n-ar trebui sa aiba clientii afectati de aceasta vanzare a infrastructurii pe care a creat-o in Europa, insa totul depinde de felul in care se va decide vanzarea in diverse zone de pe continentul european.

10 COMENTARII

  1. Subiecte – nesubiecte dar titlurile acestea îmi provoacă greață. Site-ul acesta e mai ceva ca Romania TV. Când vezi felul in care sunt scrise titlurile mai degrabă provoacă repulsie decât interes. Chiar nu e nimeni care sa ii spună administratorului site-ului ca suna penibil ?

  2. Mă bucur ca nu sunt singurul care vede lucrurile in felul acesta….începusem sa cred ca eu sunt cel “defect” la cap.

  3. E jale ce e aici! Al n-ulea titlu fără legătura cu idevice. Îmi de dor de vremea în care apăreau articole cu poze informații de calitate și cuvinte sau fraze ce nu se repetau de n ori în fiecare articol. De titluri și informație… nu mai zic nimic. De la tabelul și tutorialele de JB sa ajungi la așa ceva e trist. Site-ul îl știu de când eram în facultate de la început iPhone 3G era atunci topul, încă se făcea JB pe Windows cu Run as Administrator 😃. Internetul s-a schimbat profitul vine din alta parte acum. Intram zilnic înainte acum doar odată pe săptămână și va fi și mai rar