Windows 10: Decizia PROASTA care i-a ENERVAT pe Utilizatori

Windows 10 are parte de o decizie foarte importanta care deja a inceput sa-i enerveze pe utilizatorii din intreaga lume, iata ce s-a schimbat pentru PC-uri.

Windows 10 focus inbox

Windows 10 are parte de o decizie foarte proasta luata de catre compania Microsoft, ea enervandu-i deja pe unii dintre utilizatorii de PC-uri din intreaga lume cu o schimbare pe care nimeni nu dorea sa o vada implementata. Vorbim despre faptul ca in cea mai recenta versiune a aplicatiei Mail pentru Windows 10 a fost implementata o modificare in baza careia este eliminata una dintre functiile care chiar erau utile in cadrul aplicatiei pentru verificarea email-urilor.

Windows 10 are eliminata din cea mai recenta versiune a aplicatiei Mail o functie care se numeste “Focus Inbox”, ea oferind posibilitatea de a vedea rapid cele mai importante email-uri pe care le-am primit in conturile noastre. Eliminarea acestei functii ii va forta pe utilizatorii Windows 10 sa vada toate email-urile in exact acelasi loc, deci vor trebui sa le caute pe cele importante printre celelalte pe care le-au primit de la diverse persoane, sau companii.

Windows 10: Decizia PROASTA care i-a ENERVAT pe Utilizatori

Windows 10 are implementata aceasta modificare deocamdata doar in versiunea beta care este distribuita pentru oamenii care fac parte din canalul “Fast Ring” al programului de testare creat de catre Microsoft. Pana in acest moment cei de la Microsoft n-au dezvaluit daca aceasta schimbare pentru Windows 10 este facuta ca una permanenta, daca este vorba despre o greseala, sau daca totul este doar ceva temporar, deci inca mai exista “sperante”.

Windows 10 a avut si inca are aceasta functie laudata de catre foarte multa lume deoarece ea faciliteaza accesarea foarte rapida a email-urilor importante de care trebuie sa stim, iar deocamdata ea ramane disponibila. Daca aceasta schimbare majora va fi facuta pentru Windows 10, atunci ea va veni cu urmatoarea versiune majora a sistemului de operare, deci ar trebui sa fie oferita undeva de prin aprilie, sau mai 2020, pentru calculatoare.

Windows 10 nu are alternative pentru aceasta functie disponibile in PC-uri, deci tot cei care vor dori ceva similar, vor fi obligati sa foloseasca aplicatii terte care sunt disponibile in cadrul Windows Store pentru toata lumea.