Digi Mobil: Decizia CRITICA pentru Clienti ce aduce MARI Beneficii

Digi Mobil a luat o decizie critica pentru clientii sai din Romania, insa ea vine si cu foarte mari beneficii pentru acestia, iata de ce urmeaza sa aiba ei parte.

Digi Mobil beneficii

Digi Mobil a luat in 2019 o decizie critica in baza careia vor fi aduse foarte mari beneficii pentru clientii sai din Romania, si desigur ca vorbim despre ceva extrem de important de care lumea inca nu este constienta. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, cei de la Digi Mobil au negociat, si poate ca inca mai negociaza cu Telekom o posibila preluare a afacerilor din Romania, insa pana in momentul de fata nu s-a ajuns la o intelegere intre cele doua grupuri.

Digi Mobil nu a asteptat totusi ca o posibila achizitie a diviziei de servicii mobile a celor de la Telekom sa fie finalizata, si a inceput sa investeasca singura intr-o reteaua 2G proprie in Romania. Digi Mobil avea nevoie de aceasta retea pentru a acoperi un gol foarte mare pe care-l avea, si din cauza caruia nu le putea oferi clientilor cele mai bune servicii posibile in tara noastra, insa iata ca a decis sa faca investitii semnificative de una singura.

Digi Mobil: Decizia CRITICA pentru Clienti ce aduce MARI Beneficii

Digi Mobil ar fi cumparat o infrastructura mobila care acopera intreaga Romanie daca ar fi ajuns la o intelegere cu cei de la Telekom, insa pentru ca nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu germanii, actioneaza pe cont propriu. In aceasta idee, cei de la Digi Mobil au investit mai mult ca sigur o suma foarte mare pentru a-si extinde acoperirea 2G in Romania in ultimele luni, Bucurestiul si alte cateva judete bucurandu-se de acoperire in acest moment.

Digi Mobil nu a anuntat ca investeste intr-o retea 2G decat dupa ce a avut deja unele zone destul de intinse acoperite de catre infrastructura sa, iar asta a venit ca o surpriza foarte mare pentru foarte multa lume. Desigur ca surpriza cea mai mare este ca acum clientii Digi Mobil din zonele cu acoperire 2G au posibilitatea de a beneficia de acoperire GSM atat in cladiri, cat si in exteriorul acestora, deci pot vorbi la telefon fara probleme daca au nevoie.

Digi Mobil va continua investitiile in 2G pentru ca, din cate se pare, nu va ajunge prea curand la o intelegere cu cei de la Telekom pentru a le cumpara divizia de servicii mobile, deci ramane de vazut ce se va intampla.