Windows 10: Prima VESTE PROASTA din 2020 pentru TOATA Lumea

Windows 10 are parte de prima veste proasta din 2020 pentru toate calculatoarele, iata ce decizie radicala a luat compania Microsoft pentru clientii sai.

Windows 10 swiftkey

Windows 10 are astazi parte si de prima veste proasta pentru utilizatorii care folosesc sistemul de operare, iar asta in conditiile in care foarte multa lume s-a dovedit a fi foarte multumita de ceea ce le-a fost oferit pana in prezent. In 2016 compania Microsoft a cumparat o companie care a dezvoltat o foarte celebra tastatura virtuala numita SwiftKey, ea facilitand scrierea mai rapida de texte pe ecrane tactile fara a lua efectiv degetele de pe ecrane cand facem asta.

Windows 10 a avut parte de integrarea software-ului SwiftKey in calculatoare pentru toata lumea, insa se pare ca acest beneficiu foarte important urmeaza sa dispara in 2020 incepand cu versiunea 20H1, aflata acum in dezvoltare. Cei care testeaza aceasta versiune a Windows 10 in momentul de fata au descoperit ca ea are eliminata tastatura SwiftKey de catre cei de la Microsoft, ceva ce vine ca o surpriza, si ca o veste foarte proasta pentru toata lumea.

Windows 10: Prima VESTE PROASTA din 2020 pentru TOATA Lumea

Windows 10 are eliminate orice fel de referinte in meniul de setari cu privire la tastatura SwiftKey, ea devenind deasemenea indisponibila pentru utilizare in cadrul sistemului de operare pentru a scrie orice fel de texte. De ce a decis Microsoft sa elimine SwiftKey din Windows 10 nu stie nimeni, iar asta mai ales ca sistemul de operare nu va elimina tastatura virtuala, si va fi in continuare disponibil inclusiv pe tablete, sau laptop-uri cu ecrane tactile.

Windows 10 are aceasta descoperire facuta in cadrul versiunii beta a actualizarii care va fi lansata in primavara acestui an, deci deocamdata modificarea nu este una 100% sigura, ci doar abia descoperita. Microsoft ar putea reveni asupra deciziei de a elimina SwiftKey din cadrul Windows 10, insa lucrurile s-ar putea schimba in orice moment, astfel ca ramane doar ca utilizatorii sa astepte si sa vada care vor fi deciziile finale ale celor de la Microsoft.

Windows 10 ar avea SwiftKey eliminata inclusiv din actualizarea care va fi lansata in toamna acestui an, dar deocamdata acest lucru nu este 100% confirmat, mai ales ca aceea este foarte departe de lansare acum.