Digi Mobil: Masura ULUITOARE care i-a UIMIT pe Clientii Romani

Digi Mobil a luat in 2019 o masura uluitoare care i-a uimit pe clientii sai din Romania, iata ce a reusit sa faca operatorul de telecomunicatii pentru toti.

Digi Mobil uluitor

Digi Mobil a avut un an 2019 extrem de bun din multe puncte de vedere, iar o masura uluitoare i-a uimit pe foarte multi dintre clientii sai actuali, ceea ce nu e chiar atat de usor de realizat, inclusiv in Romania. V-am spus zilele trecute despre faptul ca Digi Mobil si-a actualizat pagina cu acoperirea 5G din Romania, si ca ai sai clienti se pot bucura de mai multe orase in care pot folosi tehnologia, dar si pe zone mai extinse din acestea in care ea este disponibila.

Digi Mobil are in momentul de fata cea mai mare acoperire 5G in Bucuresti, iar aici vorbim atat despre intinderea pe care este oferita reteaua, cat si de numarul de locuitori care se pot bucura de folosirea sa. In Bucuresti cei de la Digi Mobil au inceput sa ofere acoperire 5G doar in Centrul Vechi al Capitalei, dar pana in decembrie au extins extrem de rapid acoperirea si in alte zone importante din oras, totul pentru a le oferi clientilor motive sa o foloseasca.

Digi Mobil: Masura ULUITOARE care i-a UIMIT pe Clientii Romani

Digi Mobil acoperire 5G Bucuresti decembrie 2019

Digi Mobil acopera o foarte mare parte din zona centrala a Bucurestiului cu reteaua sa 5G, de la Piata Romana pana la parcul Tineretului, calea 13 Septembrie, zona Cotroceni, Nerva Traian si Cartierul Armenesc. Separat de asta, o buna parte din cartierul Titan, si zona din apropierea Arenei Nationale sunt acoperite de reteaua 5G a celor de la Digi Mobil, iar pentru Euro 2020 aceasta investitie se va dovedi a fi cu siguranta una destul de buna.

Digi Mobil are deasemenea acoperire 5G si in zone destul de mari din cartierul Primaverii, bulevardul Aviatorulor, Kiseleff, dar si Floreasca, locatii in care exista multi oameni cu bani dar nu neaparat clienti ai companiei. In final, mall-ul din Baneasa este deasemenea acoperit de reteaua 5G a celor de la Digi Mobil, indeplinind promisiunea companiei de a oferi acces la retea si din mall-uri, chiar daca deocamdata numai 1 beneficiaza de asta.

Digi Mobil a investit foarte mult pentru a crea in Bucuresti cea mai extinsa acoperire 5G dintre toate orasele din Romania, dar avand in vedere ca aici locuiesc si clientii cu cei mai multi bani, decizia e una destul de logica.

8 COMENTARII

  1. Saracii client Digi – traiesc emotii intense (dupa parerea lui zaa1) – sunt cand muti , cand uimiti , cand dezamagiti maxim .
    mai zaaa1 – du-te si fa-ti un control medical la cap , poate termini cu titlurile astea bomba.