Huawei MATE 40 Pro: Vestea URIASA Asteptata de catre Toti Fanii

Huawei MATE 40 Pro este asteptat de catre foarte multi fani ai companiei Huawei, iar o veste uriasa va bucura pe toata lumea pentru ca va aduce exact ceea ce vrea.

Huawei MATE 40 Pro veste

Huawei MATE 40 Pro este al doilea cel mai important telefon premium pe care compania Huawei il va lansa in 2020 pentru clientii din lumea intreaga, iar foarte multe semne de intrebare inca mai exista cu privire la el. O veste foarte importanta este totusi asteptata in preajma zilei de 15 ianuarie, pentru ca atunci ar trebui sa se semneze intr-o prim faza un acord comercial intre SUA si China, iar asta ar putea aduce si o veste grozava pentru Huawei MATE 40 Pro.

Huawei MATE 40 Pro, daca ar fi lansata acum de catre compania Huawei, ar veni fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, iar asta din cauza unor sanctiuni care au fost impuse de catre SUA impotriva lor. 15 ianuarie ar putea aduce in sfarsit o veste buna pentru cei care asteapta Huawei MATE 40 Pro, sau chiar Huawei P40 Pro, iar asta pentru ca incheierea unui acord comercial intre SUA si China ar trebui sa puna capat inclusiv sanctiunilor americanilor.

Huawei MATE 40 Pro: Vestea URIASA Asteptata de catre Toti Fanii

Huawei MATE 40 Pro lansat cu aplicatiile si serviciile de la Google, plus o serie de noutati foarte importante, ar distruge fara doar si poate GALAXY S11, Note 11, dar si multe alte modele de telefoane Android. iPhone 12 nu va fi chiar atat de usor de dat la o parte din atentia consumatorilor, in special in perioada sarbatorilor de iarna, astfel ca aici nu pot exista sperante de la chinezi, insa Huawei MATE 40 Pro poate avea succes foarte mare cand vine vorba despre intrecerea concurentei Android.

Huawei MATE 40 Pro ar fi in sfarsit un telecom complet daca ar avea aplicatii si servicii de la Google, Huawei MATE 30 Pro fiind nerecomandat pentru achizitie deoarece acestea lipsesc din telefon. Google asteapta de ceva vreme sa primeasca licenta pentru a le permite celor de la Huawei sa ofere in telefoanele lor aplicatiile si serviciile dezvoltate pentru Android, iar Huawei MATE 40 Pro ar putea beneficia din plin de asta din toamna 2020.

Huawei MATE 40 Pro ar putea fi prezentat in mod oficial undeva prin toamna, o data clara nefiind anuntata insa e posibil sa vedem telefonul in perioada in care seria iPhone 12 va fi anuntata de catre cei de la Apple.