Netflix: ESEC RASUNATOR la Globurile de Aur cu ZECI de Nominalizari

Netflix a inregistrat un esec rasunator la Globurile de Aur, avand zeci de nominalizari primite pentru filme si seriale, dar realitatea a lovit dur compania.

Netflix Globurile de Aur

Netflix, cea mai mare platforma de streaming din intreaga lume, a avut parte de un esec rasunator la Globurile de Aur din SUA, iar asta dupa ce a primit si zeci de nominalizari pentru creatiile originale pe care le-a lansat. Cei de la Netflix au avut parte de nu mai putin de 34 de nominalizari la Globurile de Aur in diverse categorii, insa din pacate compania a obtinut doar 2 premii in cadrul galei de ieri, ceea ce poate fi catalogat drept un esec rasunator.

Netflix a avut actrita principala din serialul The Crown, Olivia Coleman, premiata cu un glob de aur in categoria pentru cea mai buna actrita in rol principal, premiul in sine fiind unul extrem de important. Cel de-al doilea glob de aur i-a revenit actritei Laura Dern, aceasta fiind premiata in categoria pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, reprezentantia sa din filmul Marriage Story fiind apreciata de catre juriul care a acordar Globurile de Aur.

Netflix: ESEC RASUNATOR la Globurile de Aur cu ZECI de Nominalizari

Netflix nu a castigat, in mod complet surprinzator, niciun glob de aur pentru filmul The Irishman, al lui Martin Scorsese, iar asta in ciuda distributiei de exceptie, dar si a investitiei foarte mari facuta pentru a-l crea. Netflix a investit miliarde de dolari in crearea de continut original pentru platforma sa, iar zecile de nominalizari de la Globurile de Aur confirma faptul ca e vorba de continut de calitate, insa a existat deasemenea ceva si mai bun de la concurenta.

Netflix a fost depasita de catre HBO Max, care a castigat 4 premii, doua pentru serialul Succession, si inca doua pentru Chernobyl, ambele foarte bune, ambele apreciate la adevarat lor valoare. Amazon si Hulu au castigat tot cate doua globuri de aur, la fel ca Netflix, dar cu investitii mult mai mici in ceea ce priveste crearea de continut original care sa poata fi urmarit de catre abonatii care le platesc bani pentru a vizualiza filmele si serialele.

Netflix va incerca in mod sigur sa minimizeze situatia prin care trece acum, insa realitatea este ca a avut parte de un esec foarte mare, avand in vedere si numarul foarte mare de nominalizari pe care le-a primit.