eMAG: Decizia RADICALA care Afecteaza TOTI Clientii din Romania

eMAG decizia

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, iar din moment ce are aceasta pozitie, poate sa faca orice vrea pe piata locala, lucru care se si intampla printr-o serie de schimbari mari pe care le vedeti in aceasta pagina.

eMAG a decis ca e momentul sa mai faca niste bani de pe urma clientilor, astfel ca dupa ce a introdus taxe de procesare pentru orice altceva decat plata cu cardul, acum magazinul a crescut si valoarea minima a comenzilor pentru transport gratuit.

eMAG nu mai livreaza gratuit decat comenzile a caror valoare depaseste 1500 de LEI, desi pana recent facea asta si pentru comenzile de minim 250 de LEI, insa profitul trebuie sa vina de undeva, asa ca renunta sa mai plateasca transportul produselor.

eMAG ne obliga acum sa platim aproape totul cu cardul pentru a nu avea taxe de procesare, sau de alta natura, iar separat de asta, vom plati si transportul pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 1500 de LEI.

eMAG se aliniaza practic la regulile mai tuturor celorlalte magazine online care percep taxe de livrare pentru produsele cumparate, ceea ce e perfect normal, doar ca acest “bonus” oferit de magazin era un plus pentru a-l alege la comanda.

eMAG nu are cele mai mici preturi dintre toate magazinele online, iar daca adaugi si transportul la comanda pe care o cumperi, poti realiza rapid ca e mai ieftin sa cumperi din alta parte.