Huawei: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA Facuta pentru Europa

Huawei este motivul din cauza caruia o avertizare foarte importanta a fost facuta pentru o mare tara europeana, iata de ce este aceasta vizata de alerta.

Huawei ambasador

Huawei este motivul pentru care o avertizare foarte importanta a fost facuta in Europa pentru o foarte importanta tara din Uniunea Europeana, si vorbim despre o repetate a ceva ce am mai vazut acum cateva saptamani. Mai exact, ambasadorul Chinei in Marea Britanie a avertizat autoritatile sa nu interzica accesul echipamentelor companiei Huawei la crearea retelelor 5G din tara deoarece aceasta decizie va afecta serios dezvoltarea ei pentru viitor.

Huawei este sustinuta d ecatre guvernul chinez in lupta sa internationala impotriva lui Donald Trump, iar asta in conditiile in care in mod teoretic ar trebui sa vorbim despre o companie privata. Relatia dintre Huawei si statul chinez este una extrem de stransa, iar acum cateva saptamani ambasadorul chinez in Canada a lansat o avertizare similara, vizand atunci inclusiv arestarea CFO-ului companiei, care este si fiica actualului sau presedinte si co-fondator.

Huawei: AVERTIZARE foarte IMPORTANTA Facuta pentru Europa

Huawei ar fi principalul motor de crestere si dezvoltare tehnologica al Marii Britanii, conform ambasadorului chinez de acolo, el sugerand faptul ca nicio alta companie nu poate oferi ceva similar pentru dezvoltarea tarii. Practic, el spune ca doar Huawei poate ajuta Marea Britanie sa se dezvolte multumita implementarii retelelor 5G, iar restul competitorilor sai nu ar avea tehnologiile necesare pentru a sustine o dezvoltarea de noi inovatii in tara pe viitor.

“Interzicerea Huawei ar lăsa Marea Britanie în urmă cu tehnologia, ceea ce clarifică trei întrebări: Huawei este în siguranță? Ce a făcut Huawei pentru relațiile China-Marea Britanie? Și care ar fi consecința interzicerii Huawei în Marea Britanie?”

Huawei are intr-adevar tehnologii foarte bune, dar a spune ca nu exista alta solutie decat aceasta companie pentru a sustine dezvoltarea tehnologica a unei tari este ceva destul de departe de realitate, din pacate. Chiar daca Huawei are tehnologii care sunt extrem de importante si in parte exclusive, exista alte companii care produc echipamente de telecomunicatii care sa ofere aceleasi performante pentru clientii care aleg sa le cumpere.

Huawei ar putea fi interzisa in Marea Britanie, primul-ministru al tarii afirmand ca exista aceasta posibilitate, iar relatia sa stransa cu SUA ar trebui sa fie un indiciu cu privire la directia in care vor merge lucrurile.