Samsung GALAXY S11: va fi o MARE PROBLEMA pentru iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va fi o foarte mare problema pentru iPhone 11, compania Samsung pregatind un upgrade major pentru a le da batai de cap celor de la Apple.

Samsung GALAXY S11 problema iphone 11

Samsung GALAXY S11 va fi o foarte mare problema pentru iPhone 11, sau iPhone 11 Pro, noul model de telefon al coreenilor fiind in momentul de fata pregatit pentru lansare, iar 11 februarie va fi ziua in care-l vom vedea. Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie dezvaluit in cadrul unei conferinte care va avea loc in San Francisco, o schimbare in raport cu lansarile anterioare organizate de catre cei de la Samsung pentru telefoanele lor importante.

Samsung GALAXY S11 nu va mai fi dezvaluit in cadrul unei conferinte care este organizata la Mobile World Congress 2020, asa cum se astepta multa lume, si asa cum am vazut in cazul modelelor anterioare. El va fi lansat in San Francisco, oras sinonim cu Apple si iPhone, insa problema iPhone 11 nu incepe de aici, ci de la faptul ca Samsung GALAXY S11 va veni cu foarte multe noutati majore, dar mai mult ca sigur si cu un pret foarte, foarte, decent.

Samsung GALAXY S11: va fi o MARE PROBLEMA pentru iPhone 11

Samsung GALAXY S11 va afecta mai mult ca sigur vanzarile seriei iPhone 11 dupa ce va fi dezvaluit in mod oficial, iar asta in conditiile in care in momentul de fata telefonul americanilor este extrem de popular. Se estimeaza ca pana prin februarie iPhone 11 va inlocui iPhone XR in topul celor mai vandute modele de telefoane mobile la nivel global, insa Samsung GALAXY S11 i-ar putea fura corana pentru cel putin o luna, daca nu chiar pentru un trimestru fiscal.

Samsung GALAXY S11 va avea mai multe inovatii decat iPhone 11, va avea mai multe componente noi, si chiar daca nu-l va depasi in materie de performante, sau autonomia bateriei, va avea o camera mai buna. Alte imbunatatiri importante sunt asteptate in acest model in comparatie cu modelele anterioare, iar toate acestea adunate ar trebui sa ne aduca un telefon care sa fie cu adevarat dorit de catre clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY S11 n-ar trebui sa fie nici mai scump decat modelele ce au fost lansate in trecut, iar asta in conditiile in care vor fi implementate foarte multe noutati majore pentru toata lumea.