Orange: Anuntul ULUITOR ce a lasat Clientii Romani MUTI de UIMIRE

Orange este in centrul unui anunt uluitor care a lasat clientii romani muti de uimire, iata ce trebuie sa stie toti cei care ii folosesc serviciile acum.

Orange Romania

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu cel mai mare numar de clienti in momentul de fata, iar pentru toti a venit ieri in mod oficial un anunt care a lasat foarte multa lume uimita. Mai exact, ANCOM a declarat in mod oficial faptul ca Orange are cea mai extinsa acoperire GSM din Romania, rezultatul fiind obtinut in urma unor verificari facute in peste 13.000 de localitati din Romania, ceva ce pana acum nu a mai fost facut de catre ei.

Orange a fost declarat operatorul de telefonie mobila care are cea mai mare acoperire pentru populatie, ajungand la 97.81%, sub cei 98% asumati prin contractul semnat la preluarea frecventelor folosite in Romania. Orange a depasit cu doar 0.05% Vodafone in ceea ce priveste acoperirea pentru cetatenii din Romania, diferenta fiind foarte mica intre ei, dar chiar si asa, asta le confera “portocaliilor” titlul pentru acoperirea cea mai buna din Romania.

Orange: Anuntul ULUITOR ce a lasat Clientii Romani MUTI de UIMIRE

Orange a fost plasat de catre cei de la ANCOM pe primul loc in topul operatorilor din Romania cu cea mai buna acoperire, insa chiar si asa, a primit o amenda in valoare de 50.000 de LEI de la autoritati. Aceste au amentat Orange pentru ca nu si-a indeplinit obligatia de a acoperi 98% din populatia Romaniei cu reteaua sa de telefonie mobila, fiind la 2.19% distanta de procentul impus de catre cei de la ANCOM, dar a fost totusi cel mai aproape.

Orange a primit totusi o amenda de 16 ori mai mica decat cea a Digi Mobil, care a inregistrat o acoperire de 95.42%, iar pentru cei 4.58% diferenta fata de obligatia asumata fata de ANCOM a primit o amenda de 800.000 de LEI. Suma este mare pentru vasta majoritate a romanilor si companiilor din Romania, insa pentru Orange cei 50.000 nu reprezinta absolut nimic, iar pentru RCS & RDS cei 800.000 de LEI reprezinta totusi o valoare considerabila.

Orange a investit sume foarte mari de bani pentru a atinge o acoperire atat de mare in tara noastra pentru serviciile de telefonie mobila, iar acum investeste in continuare pentru a-si crea reteaua 5G.

3 COMENTARII