eMAG: TRANSPORT GRATUIT TOT ANUL, Cum Beneficiezi de Promotie

eMAG TRANSPORT GRATUIT

eMAG a fost in centrul atentiei zilele trecute dupa ce o decizie radicala a magazinului a fost criticata de toata lumea, fiind ridicata valoarea minima a comenzilor pentru care se ofera livrare gratuita pentru toata lumea.

eMAG a pregatit schimbarea cu o campanie de marketing in spate, astfel ca in aceasta pagina are o alta promotie, si promite ca ofera in Bucuresti transport gratuit pentru tot anul tuturor persoanelor care nu-si primesc comanda a doua zi.

eMAG desfasoara intre 8 – 20 ianuarie aceasta campanie promotionala, si promite ca le va livra clientilor din Bucuresti produsele mici si medii a doua zi dupa plasarea comenzii, iar daca nu face asta, le ofera transport gratuit tot anul.

eMAG are aceasta campanie promotionala limitata doar la Bucuresti deoarece aici are o flota suficient de mare pentru a-si indeplini o asemenea promisiune, iar daca ofera transport gratuit tot anul, o poate face mai usor celor din Capitala.

eMAG incearca sa acopere cu aceasta campanie plangerile celor care sunt nemultumiti de faptul ca valoarea comenzilor minim pentru transport gratuit a crescut la o limita pe care putine dintre comenzi o ating in mod obisnuit.

eMAG rareori face lucrurile fara sa gandeasca in detaliu ceea ce se va intampla dupa luarea unei decizii, iar de aceasta data pare sa fi pregatit o schimbare importanta cu o miscare prin care sa ia atentia de la decizia proasta, chiar daca se concentreaza doar pe Bucuresti.