Windows 10. Hotararea care LOVESTE DIRECT in TOTI Utilizatorii

Windows 10. O hotarare extrem de importanta a fost luata de catre Microsoft, iar ea loveste direct in utilizatorii care folosesc sistemul de operare.

Windows 10 loveste

Windows 10. O noua hotarare importanta luata de catre compania Microsoft este gandita intr-un asemenea mod incat loveste direct in utilizatorii care aveau asteptari mari cu privire la actualizarile ce vor fi lansate in anul 2020. Se pare ca pentru toamna acestui an, cei de la Microsoft vor pregati un update pentru Windows 10 care este gandit intr-un mod similar cu cel din toamna acestui an, adica nu va aduce schimbari importante, asa cum vrea lumea.

Windows 10. Actualizarea din noiembrie 2019 a adus in principal rezolvari de probleme pentru calculatoare, si diverse alte imbunatatiri menite sa faca experienta de utilizare mult mai buna pentru toata lumea, din toate punctele de vedere. Din pacate, se pare ca pentru toamna anului 2020 lucrurile vor sta fix la fel, iar Windows 10 nu va aduce functii importante, asa cum se va intampla cu actualizarea din primavara, ci doar diverse schimbari mai mici.

Windows 10. Hotararea care LOVESTE DIRECT in TOTI Utilizatorii

Windows 10. Actualizarea pentru toamna acestui an a intrat deja in proces de pregatire pentru lansare in cadrul companiei Microsoft, si asta inseamna ca undeva peste cateva luni ar trebui sa fie oferita si pentru testerii obisnuiti. Pana atunci, cei de la Microsoft incearca sa gandeasca intr-un mod cat mai bun toate schimbarile care vor fi implementate pentru Windows 10 in actualizarile care sunt pregatite pentru oameni, deci vom sti curand vestile proaste.

Windows 10. Daca marea actualizare din toamna anului 2020 nu va fi chiar atat de mare, atunci vor aparea cu siguranta din nou critici cu privire la modul in care cei din Redmond isi gandesc imbunatatirile pentru produsele proprii. Totusi, aceasta strategie noua de lucru a celor de la Microsoft a fost gandita in ideea de a face actualizarile mai bune pentru oameni, si asta pentru ca ultimele pentru Windows 10 au avut diverse probleme serioase.

Windows 10. Acestea fiind spuse, Microsoft inca mai lucreaza la aceasta actualizare, dar daca s-a plecat de la ideea ca ea sa fie una minora, atunci exista sanse foarte mari ca lucrurile sa stea asa in final.