Netflix: Schimbarea URIASA care a UIMIT deja TOTI Abonatii

Netflix pregateste o schimbare uriasa pentru clientii din lumea intreaga, iata cum vrea compania americana sa schimbe felul in care folosim platforma.

Netflix schimbare

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video de pe planeta in momentul de fata, cu peste 150 de milioane de abonati care lunar platesc pentru a vedea filmele si serialele care sunt oferite de companie. Foarte multa lume a fost uimita de faptul ca Netflix a lansat in 2019 un abonament special in India, acesta costand doar 3 dolari pe luna, dar fiind limitat doar la posibilitatea de a urmari intregul continut exclusiv pe terminale mobile.

Netflix pare sa se bucurat de un succes foarte mare cu abonamentul sau ieftin pentru telefoane mobile, iar acum se pregateste sa ia decizia de a extinde oferta inclusiv in alte zone de pe glob, ceea ce este o veste foarte buna. Dupa lansarea din India, cei de la Netflix au lansat un abonament similar in Malaezia, doar ca acolo el este vandut la pretul de 4 dolari, o diferenta de aproape 50% fata de pretul care este perceput de la clientii din India.

Netflix: Schimbarea URIASA care a UIMIT deja TOTI Abonatii

Netflix vrea sa adune cat mai multi abonati pentru platforma sa de streaming video, iar a oferit un abonament ieftin exclusiv pentru terminale mobile nu e tocmai o idee rea, mai ales ca exista multi oameni dispusi sa plateasca. Foarte multe persoane urmaresc Netflix de pe terminale mobile in naveta zilnica spre scoala, munca, etc, astfel ca un abonament mai ieftin pentru a vedea continutul pe ecranele mici este ceva ce-ar putea oferi un avantaj pentru companie.

“Analiștii Wall Street spun, de asemenea, că Netflix va aduce opțiuni de preț mai mici pe mai multe piețe internaționale în timp. “Deoarece Netflix continuă să urmărească creșterea globală, ne așteptăm ca compania să experimenteze și, în mai multe cazuri, să desfășoare oferte de preț mai mici pentru a extinde baza de utilizatori”.”

Netflix s-a bucurat de o crestere foarte mare a numarului de abonati dupa ce a decis sa-si extinda platforma la nivel international, dar probabil ca are nevoie de noi oferte pentru a genera crestere si mai mare in viitor. Ideea cu abonamentele mai ieftine exclusiv pentru terminale mobile e ceva ce ar putea fi oferit nu doar de catre Netflix, ci si de catre alte platforme de streaming, dar totul depinde de succesul pe care-l va avea serviciul.

Netflix nu a spus deocamdata nimic oficial despre extinderea acestui serviciu si in alte zone de pe planeta, dar probabil ca v-ati bucura sa puteti plati doar 3 euro pe abonament daca ati vedea continutul doar pe mobil.

2 COMENTARII

  1. Si cu ce ma uimit pe mine din România ca saraciile alea de indieni au 3€, pe mobil al trebui sa existe așa ceva fără adaptare cast