Digi Mobil a DISTRUS Concurenta cu Portarile Inregistrate in 2019

Digi Mobil a distrus Orange, Vodafone, Telekom cu portarile inregistrate in 2019 in Romania, iata cat de multe numere de telefonie fixa si mobila s-au portat.

Digi Mobil portari 2019

Digi Mobil a fost de departe operatorul de telefonie mobila care a avut cele mai multe portari in cursul anului 2019, atat pe partea de telefonie mobila, cat si pe partea de telefonie fixa, exact precum in 2018. Cei de la ANCOM au publicat cifrele pentru 2019 in ceea ce priveste portarile inregistrate in retelele Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom pentru numere de telefon fixe si mobile, iar rezultate operatorului detinut de DIGI | RCS & RDS sunt remarcabile.

Digi Mobil a portat in reteaua sa 34.527 de numere de telefonie fixa, adica undeva pe la aproape jumatate din numarul total de portari inregistrate in 2019, si cu mult peste portarile oricarui alt competitor, chiar si combinati. In ceea ce priveste numerele de telefonie mobila portate in reteaua Digi Mobil vorbim despre un total de 337.784 de numere, probabil cam o treime din totalul inregistrat in Romania, ceea ce este oricum surprinzator pentru companie.

Digi Mobil a DISTRUS Concurenta cu Portarile Inregistrate in 2019

2020 portari telefonie mobila Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom
Evoluția lunară a numerelor de telefonie mobilă primite prin portare de principalii 5 furnizori

Digi Mobil este de cativa ani lider pe partea de portabilitate in Romania, reusind sa depaseasca in portarile lunare oricare dintre competitorii directi, lucru care nu s-a schimbat in vreo luna de pana in prezent. Preturile foarte mici pentru abonamentele de la Digi Mobil sunt motivul principal in baza caruia foarte multa lume alege sa intre in reteaua operatorului, iar asta i-a asigurat pana acum un flux constant de sute de mii de clienti veniti in retea.

2020 portari telefonie fixa Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom
Evoluția lunară a numerelor de telefonie fixă primite prin portare de principalii 5 furnizori

Digi Mobil a reusit cu strategia din ultimii ani sa isi aduca foarte multi clienti in retea, insa nu se stie cam cati dintre ei mai si raman, cu vreo 2 ani in urma intrarile acoperind iesirile, deci nu exista un castig. Digi Mobil n-a mai anuntat de ceva vreme numarul total de abonati pe care-i are in Romania, dar poate ca pe inceput de an 2020 vom afla si cati oameni folosesc in acest moment serviciile pe care le ofera operatorul de telecomunicatii in tara.

Digi Mobil arata ca atunci cand ai preturi foarte bune reusesti sa si astragi oameni in reteaua ta, iar din ceea ce vedem, Telekom e singurul operator care mai poate tine pasul cu el in ceea ce priveste portarile.