Samsung a Prezentat un TELEFON SECRET la CES 2020 care Te va DA PE SPATE

Samsung a prezetat la CES 2020 un nou model de telefon secret care vine cu o tehnologie inovatoare de care foarte multi clienti s-ar putea bucura curand.

Samsung TELEFON SECRET

Samsung a prezentat la CES 2020 un nou model de telefon care este cu adevarat uimitor, insa a facut totul in secret pentru un numar foarte select si redus de oameni, potentiali parteneri pentru vanzarea sa. Vorbim despre un telefon de la Samsung care are un ecran ce se ruleaza in interiorul carcasei, aceasta fiind transformarea in realitate a unui concept pe care l-am vazut in trecut de la coreeni, si pe care nu-l credeam pregatit pentru lansare vreodata.

Samsung a avut o camera privata in care a prezentat in secret acest model nou de telefon mobil, un buton scotand ecranul in afara carcasei pentru utilizare, acelasi tragandu-l inapoi si rulandu-l in carcasa. Ecranul care se ruleaza si iese din carcasa vine ca o completare a ecranului principal, ceva ce am vazut deja prin unele brevete de inventie pe care cei de la Samsung le-au inregistrat in diverse zone de pe glob in pregatire pentru a fi lansate.

Samsung a Prezentat un TELEFON SECRET la CES 2020 care Te va DA PE SPATE

Samsung a creat acest telefon in ideea de a le permite oamenilor sa-si extinda spatiul pe care afiseaza imagini, insa desigur ca totul are la baza un mecanism foarte complex, si un ecran revolutionar. Cei de la Samsung au prezentat pentru prima oara ecranele care se ruleaza acum cativa ani de zile, si nimeni nu credea ca ele vor ajunge efectiv in produse comerciale, dar iata ca exista dorinta din partea coreenilor de a inova, ceea ce e bine pentru noi.

“According to the industry on the 6th, Samsung Display will set up a private (private) booth at CES 2020, the world’s largest international electronics exhibition held in Las Vegas, USA on the 7th (local time) and show the slide panel to limited major customers. When you need a slide smartphone, press the button to move the screen sideways or upwards. For example, if you use a 6-inch screen and press a button, it grows to 8 inches. Overseas, this technology is also called ‘slide’ or ‘expandable’. Samsung has not yet adopted a formal term.”

Samsung ar vrea, cel mai probabil, sa puna in vanzare aceste telefoane cu ecrane ce se ruleaza, dar poate ca nu in 2020, ci abia din 2021, sa chiar mai tarziu, insa foarte mult va conta si feedback-ul de la CES 2020. Avand in vedere problemele cu ecranele pliabile, sunt sigur ca Samsung nu vrea sa se grabeasca in a aduce pe piata modele cu tehnologii inovatoare care sa aiba si probleme de functionare, deci probabil ca nu va grabi procesul.

Samsung nu a spus nimic oficial in legatura cu aceste modele de telefoane, asa ca probabil mai avem de asteptat pana in momentul in care totul va deveni public, cel putin din partea lor.

6 COMENTARII

  1. Srb Srb = Silviu Branesu
    De fapt, asa si-a ales nicknameul: Silviu Branescu ar fi fost prescurtat Sbr iar trollul si-a ales Srb Srb, ca sa se dea dublu fata de ceea ce este el in realitate.

  2. Clar in 4 -5 ani foldable si noi versiuni selfie type ( probabil o tastatura cu proiectie laser ) vor inlocui smartphone-urile si tabletele actuale .

  3. Nu ne intereseaza ce are de spus negustorul de peruci
    In regulament scrie si sa comentezi la topic..ceea ce tu nu ai facut-o..deci…gandesti inainte sa scrii?
    Raspunsul este NU

  4. Am inteles ca te pricepi la jocuri de dubla personalitate..din pacate oamenii maturi si inteligenti fac afirmatii cu fapte si dovezi in spate
    Ceea ce tu nu esti
    Stai la hibernare, ca tot mic ai ramas