RO-ALERT a ENERVAT iar Bucurestenii, ALERTA Trimisa de ISU

RO-ALERT enervat

RO-ALERT a fost folosit din nou in aceasta seara, cu doar cateva minute in urma, pentru a alerta cel putin cateva sute de mii de bucuresteni in legatura cu un incendiu care are loc intr-o zona apropiata de iesirea din Capitala.

RO-ALERT a fost folosit de catre cei de la ISU pentru a alerta oamenii cu privire la un incendiu de la care ar fi degajari mari de fum, dar si pentru a cere eliberarea drumurilor pentru ca pompierii sa ajunga mai repede in locatie.

RO-ALERT a fost folosit pentru a trimite mesajele cel putin intr-un intreg sector din Bucuresti, iar asta pentru ca desi stau la mare distanta de locatie, totusi am primit acel mesaj, si sunt sigur ca altii l-au primit deasemenea azi.

ro-alert incendiu bucuresti ilioara

RO-ALERT este folosit pentru a treia oara, daca nu ma insel, in Bucuresti pentru a alerta populatia in legatura cu un incendiu, si cred ca multa lume incepe sa se sature de mesaje, mai ales daca locuieste la mare distanta de ele.

RO-ALERT nu a fost lansat cu un obiectiv de a alerta lumea pentru incendii care se afla la mare distanta de ea, dar se pare ca ISU nu prea face diferenta intre locatiile catre care sunt trimise mesajele prin sistem.