Samsung GALAXY S11/S20: Confirmari IMPORTANTE pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S11 are parte de noi confirmari importante inainte de lansare chiar de la compania Samsung, iata ce a dezvaluit aceasta despre dispozitiv.

Samsung GALAXY S11 s20 confirmari

Samsung GALAXY S11 are deja confirmata data la care va fi prezentat in mod oficial de catre cei de la Samsung, coreenii grabindu-se sa dezvaluie ziua in care telefonul va avea toate secretele dezvaluite intr-o conferinta. Pentru a promova evenimentul, cei de la Samsung au facut cateva pagini speciale in care anunta detalii despre el, iar in unele dintre ele a confirmat numele de cod al Samsung GALAXY S11, dar si al Samsung GALAXY Fold 2, pregatit de lansare.

Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Fold 2 ar urma sa fie prezentate in cadrul aceluiasi eveniment, iar zvonuri anterioare au anuntat ca numele de cod pentru acestea sunt “Hubble” si “Bloom”. Ei bine, in pagina pentru promovarea conferintei Unpacked in Germania, Samsung a inclus aceste nume de cod in link-ul care directiona oamenii spre ea, confirmand practic faptul ca unele dintre zvonurile prifind Samsung GALAXY S11 si Fold 2 sunt reale.

Samsung GALAXY S11/S20: Confirmari IMPORTANTE pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S11 s20 confirmari nume cod

Samsung GALAXY S11 este cel care are numele de cod “Hubble”, in timp ce Samsung GALAXY Fold 2 este cel care are numele de cod “Bloom”, iar asa persoanele care le-au anuntat au confirmata credibilitatea. Numele de cod “Hubble” folosit pentru Samsung GALAXY S11 are la baza faptul ca un senzor de imagine cu zoom optic de pana la 5X, poate 10X hibrid, va fi implementat, iar asta va creste distanta la care vor putea fi inregistrate pozele.

Samsung GALAXY S11 va avea o camera complet modificata, iar asta ne va aduce un senzor de imagine suplimentar care are menirea de a imbunatati substantial capacitatea telefonului de a inregistra poze si clipuri video. Unele dintre aceste noutati ar putea fi anulate pana in momentul lansarii Samsung GALAXY S11, daca este sa dam crezare unui zvon aparut astazi, dar mai multe vom afla in saptamanile urmatoare, pana in ziua prezentarii.

Samsung GALAXY S11 si Samsung GALAXY Fold 2 vor fi dezvaluite in mod oficial pe data de 11 februarie, insa cand va avea loc lansarea efectiva in magazine nu se stie, desi e posibil ca inceputul lunii martie sa fie ales.