Samsung GALAXY S11: DOUA Vesti Foarte PROASTE, Functiile ELIMINATE

Samsung GALAXY S11 are parte de doua vesti proaste inainte de lansare, iata ce functii extrem de importante ar fi fost eliminate din noul telefon.

Samsung GALAXY S11 vesti

Samsung GALAXY S11 are, din pacate, parte de doua vesti foarte proaste pentru utilizatorii din intreaga lume inainte de lansare, iar asta vine ca o lovitura destul de dura pentru cei care asteptau sa-l cumpere. Mai exact, se pare ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Samsung fara acea rata de refresh de 120 Hz de care toata lumea s-a entuziasmat, in schimb fiind pastrata cea de 60 Hz din actualele modele.

Samsung GALAXY S11 ar fi urmat sa ofere optiunea de a folosi o rata de refresh de 120 Hz, sau 60 Hz, utilizatorii fiind cei care puteau alege intre cele doua moduri de functionare ale ecranului telefonului. Din pacate se pare ca s-ar fi luat decizia de a renunta la aceasta functionalitate pentru Samsung GALAXY S11, iar asta l-a facut pe unul dintre cei mai mari fani Samsung, si leaker de multe produse, sa ne recomande sa lasam Samsung sa “moara”.

Samsung GALAXY S11: DOUA Vesti Foarte PROASTE, Functiile ELIMINATE

Samsung GALAXY S11 urmeaza deasemenea sa aiba si o alta schimbare foarte proasta implementata de catre coreeni, mai exact eliminarea unor functii pentru camera, care n-o vor mai face la fel de buna. Din pacate nu se stie are dintre noile functii pentru Samsung GALAXY S11 vor fi eliminate, dar din moment ce un leaker atat de important se plange din cauza acestei schimbari, e destul de clar ca ea nu este una chiar atat de buna, in final.

Samsung GALAXY S11 era anuntat ca un telefon extrem de interesant in baza primelor zvonuri aparute in legatura cu el, dar dupa cele mai recente informatii, se pare ca nu va fi chiar atat de grozav. Daca Samsung va elimina intr-adevar aceste functii majore din Samsung GALAXY S11, atunci este de asteptat ca foarte multa lume sa fie nemultumita, mai ales ca nu vor mai exista motive serioase de a-l cumpara in detrimentul Huawei P40 Pro.

Samsung GALAXY S11 va fi prezentat in data de 11 februarie, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, insa lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc undeva prin martie, desi nu e clar deocamdata cam la ce data.