Samsung GALAXY Fold a avut Vanzari MULT mai MICI decat se Credea

Samsung GALAXY Fold vanzari

Samsung GALAXY Fold a avut acum cateva luni anuntate vanzari de cam 1 milion de unitati de catre unul dintre managerii companiei Samsung, iar intreaga lume a fost uimita de interesul urias pentru telefonul pliabil.

Samsung GALAXY Fold a avut, in realitate, vanzari cu mult mai mici decat acestea, iar telefonul ar fi fost cumparat in 400 – 500.000 de unitati pana acum, CEO-ul Samsung spunand ca nu stie exact.

Practic, vanzarile reale ale Samsung GALAXY Fold sunt cam injumatatite fata de obiectivul pe care compania coreeana si l-a setat pentru 2019, ceea nu e tocmai rau pentru un telefon de 2000 de dolari dintr-o categorie complet noua.

Samsung GALAXY Fold a fost lansat cu probleme foarte mari, dupa o amanare initiala, deci simplul fapt ca s-au vandut intre 400.000 si 500.000 este cu adevarat surprinzator, si compania merita laudata pe deplin pentru realizare.

“”Cred că am vândut 400.000 până la 500.000 de smartphone-uri Galaxy Fold”, a declarat reporterilor de la Consumer Electronics Show (CES) 2020 din Las Vegas, Koh Dong-jin, președinte și CEO al diviziei IT și Mobile Communication Samsung.”

Samsung GALAXY Fold va fi secondat de un al doilea model in luna februarie, iar vanzarile ar trebui sa creasca pentru acest segment, mai ales ca noul telefon va fi mai ieftin, mai mic, si va avea o forma diferita.