Huawei MATE 40 PRO: MARELE AVANTAJ in fata iPhone 12 in 2020

Huawei MATE 40 PRO va avea un foarte mare avantaj in fata iPhone 12 cand va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iata ce va fi oferit in el.

Huawei MATE 40 PRO 5g

Huawei MATE 40 PRO va fi lansat cu un foarte mare avantaj in fata iPhone 12 in momentul in care va fi disponibil pe piata pentru clientii din lumea intreaga, iar asta ne arata de ce Apple trebuie sa isi regandeasca strategiile in 2020. Conform unor informatii recente, in iPhone 12 compania Apple nu va implementa suport pentru retelele 5G mmWave, ci doar pentru cele facute pe frecvente sub 6 GHz, dar Huawei MATE 40 PRO ar urma sa vina cu asa ceva.

Huawei MATE 40 PRO urmeaza sa aiba un modem special implementat de catre cei de la Huawei pentru clientii din intreaga lume, iar acesta ar urma sa ofere suport pentru toate tipurile de retele 5G care exista acum. Oferind suport pentru orice tip de retea 5G, Huawei MATE 40 PRO urmeaz sa aiba un foarte mare avantaj in fata iPhone 12, care va avea limite foarte serioase din acest punct de vedere, ceea ce este o veste proasta pentru toata lumea.

Huawei MATE 40 PRO: MARELE AVANTAJ in fata iPhone 12 in 2020

Huawei MATE 40 PRO va avea acest mare avantaj deoarece modem-ul care va fi folosit in telefon este unul produs de catre cei de la Huawei, deci ei pot sa isi gandeasca componentele exact asa cum au nevoie de ele. Cei de la Apple fac exact acelasi lucru cu procesoarele lor pentru iPhone 12, dar nu pot face si modem-uri, astfel ca Huawei MATE 40 PRO va avea un avanataj cu o tehnologie pe care foarte multa lume o asteapta pentru noile modele de telefoane.

Huawei MATE 40 PRO va avea si alte noutati foarte importante pregatite de catre cei de la Huawei, insa nu e clar deocamdata daca acestea vor fi superioare in comparatie cu ceea ce va exista pentru iPhone 12. Este totusi cel putin sigur faptul ca Huawei MATE 40 PRO urmeaza sa aiba o camera cu un senzor de imagine in plus in comparatie cu ce va oferi iPhone 12, astfel ca acesta va fi un punct de plecare pentru a diferentia cele doua telefoane.

Huawei MATE 40 PRO va fi prezentat in toamna anului vitor, la o data care nu a fost deocamdata dezvaluita, deci mai avem foarte mult de asteptat pana cand il vom vedea in mod oficial.