Apple Scaneaza TOATE Pozele Incarcate de Utilizatori in iCloud

Apple Scaneaza TOATE Pozele Incarcate de Utilizatori in iCloud

Apple a inceput sa scaneze toate pozele incarcate de catre utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch, Mac in iCloud, anuntul fiind facut in cadrul CES 2020 de catre unul dintre managerii companiei americane.

Decizia celor de la Apple de a analiza toate pozele incarcate in iCloud are la baza obiectivul de a descoperi care dintre acestea au continut care poate sugera faptul ca sunt exploatati minori in scoporui sexuale.

Apple spune ca foloseste inteligenta artificiala pentru a detecta pozele de acest gen care sunt incarcate in iCloud, iar cele care sunt marcate ca avand un asemenea continut, sunt analizate si de catre angajati ai sai.

“Apple este dedicat protejării copiilor pe întregul ecosistem oriunde sunt utilizate produsele noastre, iar noi continuăm să susținem inovația în acest spațiu. Am dezvoltat protecții solide la toate nivelurile platformei noastre software și pe întregul lanț de furnizare. Ca parte a acestui angajament, Apple folosește tehnologia de potrivire a imaginilor pentru a ajuta la găsirea și raportarea exploatării copilului. La fel ca filtrele de spam în e-mail, sistemele noastre folosesc semnături electronice pentru a găsi o exploatare suspectă a copilului. Validăm fiecare meci cu recenzie individuală. Conturile cu conținut de exploatare a copiilor încalcă termenii și condițiile noastre de serviciu și orice conturi pe care le găsim cu acest material vor fi dezactivate.”

Apple anunta autoritatile atunci cand descopera imagini care pot sugera faptul ca exista copiii care au fost exploatati sexual, iar totul se intampla fara ca persoana care incarca pozele face acest lucru.

1 COMENTARIU