Boeing 737 Max facut de CLOVNI Supravegheati de catre MAIMUTE

Boeing 737 Max a fost facut de clovni supravegheati de maimute, cred angajatii Boeing, care stiau de problemele foarte grave ale avioanelor inainte de lansare.

Boeing 737 Max este seria de avioane pe care compania americana a lansat-o, aprent, cu extrem de multe probleme, si care are parte de dezvaluiri tot mai surprinzatoare la inceputul anului 2020. Foarte multa tehnologie se ascunde in avioanele Boeing 737 Max, insa angajatii companiei sunt de parere ca ele au fost concepute de catre clovni supravegheati de maimute, semn ca unele dintre problemele grave ale lor au fost cunoscute inainte de lansare.

Boeing 737 Max nu ar fi trebui sa ajunga sa zboare vreodata, avioanele livrate catre diverse companii aeriene fiind retinute la sol in momentul de fata dupa accidente aviatice care au dat nastere scandalului in care e implicata compania. Angajatii celor de la Boeing au discutat despre avioanele Boeing 737 Max in timp ce acestea erau certificate pentru zbor de catre autoritati, documente interne ale companiei, trimise catre Senatul SUA, confirmand acest lucru.

Boeing 737 Max facut de CLOVNI Supravegheati de catre MAIMUTE

Boeing 737 Max a luat viata a 346 de persoane dupa ce primele avioane au inceput sa faca zboruri pentru companiile aeriene in ultimii ani, insa primele probleme au aparut in 2013, dar discutiile intense dateaza din 2017 si 2018. Se pare ca problemele cu avioanele Boeing 737 Max erau atat de mari incat angajatii care stiau cum au fost gandite nici macar nu erau dispusi sa isi urce familiile in ele pentru zboruri aeriene, iar asta spune multe despre situatie.

“Boeing (BA) employees ridiculed the 737 Max’s regulatory certification progress and crudely expressed doubts about the plane’s ability to fly safely, according to a trove of newly released internal documents. “Honesty is the only way in this job — integrity when lives are on the line on the aircraft and training programs shouldn’t be taken with a pinch of salt,” wrote one Boeing worker to another in messages that were emailed in February 2018. “Would you put your family on a MAX simulator trained aircraft? I wouldn’t.” “No,” the other worker responded.”

Boeing 737 Max a avut un sistem special, care functiona in fundal, menit sa tina avioanele stabile in timpul zborurilor, si sa elimine necesitatea reantrenarii pilotilot pentru a le pilota, iar ele au fost vinovate pentru accidentele aviatice. Boeing 737 Max a fost lansat special cu acest sistem pentru ca autoritatile sa nu impuna o pregatire suplimentara a pilotilor pentru a zbura pe aceste avioane, insa incapatanarea Boeing a costat foarte multe vieti omenesti.

Boeing 737 Max va ramane in istorie ca o serie de avioane care a fost lansata cu probleme grave cunoscute de catre producator, care a luat vietile a aproape 350 de oameni, si care e posibil sa nu mai zboare vreodata.

2 COMENTARII