Google Chrome: Anunt IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Google Chrome este in centrul unui anunt foarte important pentru sute de milioane de oameni din intreaga lume, iata ce spune compania Google despre el.

Google Chrome windows 7

Google Chrome este cel mai folosit browser de pe planeta in momentul de fata, iar pentru sute de milioane de persoane vine un anunt care ar trebui sa le aduca putina liniste, cel putin in mod teoretic. Desi Microsoft va termina cu oferirea de suport pentru Windows 7 de saptamana viitoare, se pare ca Google Chrome va continua sa fie actualizat pentru aceasta versiune inca 18 luni, adica inca un an si jumatate, ceea ce e o veste buna.

Google Chrome va putea fi folosit de sutele de milioane de utilizatori ai Windows 7 fara probleme inca pana la jumatatea anului 2021, ceea ce va garanta intr-o buna masura macar faptul ca navigarea pe internet va fi sigura. Desigur ca Google recomanda instalarea celor mai recente versiuni ale sistemelor de operare si aplicatiilor, dar in cazul Google Chrome e vorba despre suport extins pentru ca multa lume va ramane la Windows 7 in continuare.

Google Chrome: Anunt IMPORTANT pentru SUTE de MILIOANE de Oameni

Google Chrome le va oferi in continuare utilizatorilor functiile de securitate care sunt implementate deja in versiunea disponibila pentru Windows 10, iar asta nu se va schimba prea curand pentru cineva. Mai mult decat atat, inclusiv functiile lansate luna trecuta pentru Google Chrome care au menirea de a ne spune daca avem parolele compromise vor fi oferite in continuare pentru utilizatori, astfel ca suportul va ramane in continuare extins.

“Așadar, dacă nu ați început încă mutarea la Windows 10 sau chiar dacă organizația dvs. este la jumătatea migrării, puteți beneficia totuși de capacitățile de întreprindere ale Chrome.”

Google Chrome este un browser extrem de important pentru Google, iar decizia de a oferi suport extins pana in 2021 are la baza si dorinta companiei de a isi mentine numarul de utilizatori la un nivel cat se poate de ridicat. Asta inseamna ca Windows 7 va ramane un sistem de operare important, mai ales ca este foarte aproape de Windows 10 in ceea ce priveste numarul de utilizatori, deci Google Chrome ar pierde multa lume daca suportul ar fi oprit.

Google Chrome isi bazeaza o buna parte din crestere si pe suportul extins pe care il ofera pentru diverse sisteme de operare, iar aceasta strategie nu va disparea prea curand.