Samsung GALAXY Z Flip: Noul Telefon LANSAT cu GALAXY S20

Samsung GALAXY Z Flip. Numele noului telefon pliabil care va fi lansat impreuna cu GALAXY S20 a fost dezvaluit cu putin timp inainte de prezentare.

Samsung GALAXY Z Flip

Samsung GALAXY Z Flip. Aceasta va fi denumirea noului model de telefon pe care compania Samsung vrea sa il lanseze impreuna cu Samsung GALAXY S20 in data de 11 februarie, sau cel putin asta aflam astazi. Omul care ne-a dezvaluit atat de multe noutati cu privire la telefoanele Samsung pana acum a publicat o imagine, care pare sa fie de presa, in care Samsung GALAXY Z Flip apare pentru prima oara ca denumire, si e clar cum va fi folosita.

Samsung GALAXY Z Flip. Stim deja ca pe 11 februarie va fi prezentat un nou model de telefon pliabil al companiei Samsung, stim ca el urmeaza sa aiba forma unei cutii de farduri, iar denumirea e potrivita. Samsung GALAXY Z Flip ar urma sa aiba o forma similara cu cea a unei scoici, si ar urma sa fe primul model de telefon pliabil care este lansat cu un asemenea design, similar cu cele folosite in trecut, dar pentru telefoane cu tastaturi fizice integrate.

Samsung GALAXY Z Flip: Noul Telefon LANSAT cu GALAXY S20

Samsung GALAXY Z Flip. ar urma sa aiba, in premiera, un ecran flexibil din sticla, nu din plastic, ceva ce vine ca o adevarat surpriza, dar trecerea e normala din moment ce actualele din plastic au probleme dupa indoiri. In ceea ce priveste specificatiile, Samsung GALAXY Z Flip ar trebui sa semene destul de mult cu Samsung GALAXY S20 din anumite puncte de vedere, cel putin in ceea ce priveste proesorul, RAM-ul, mediul de stocare, si unele camere.

Samsung GALAXY Z Flip. Partea interesanta este ca in contrast cu Samsung GALAXY Fold, noul model de telefon ar trebui sa fie mult mai ieftine, cu un pret cam injumatatit, ceea ce este o veste grozava pentru clienti. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Z Flip va avea un ecra mai mic decat al Fold-ului, dar pentru ca are o forma cu mult diferita, e foarte posibil ca acest nou model sa fie mult mai util pentru foarte multi dintre clienti.

Samsung GALAXY Z Flip. Desi telefonul va fi prezentat in 11 februarie, e foarte posibil ca lansarea acestuia sa aiba loc abia undeva prin martie, sau poate chiar mai tarziu de atat.