OnePlus 8 vine cu un ecran ULUITOR, ca Samsung GALAXY S20

OnePlus 8 vine cu un ecran uluitor, precum cel al Samsung GALAXY S20, iata ce schimbare extrem de importanta a fost anuntata pentru toti utilizatorii.

0

OnePlus 8 pro ecran galaxy s20

OnePlus 8 urmeaza sa aiba un ecran la fel de uluitor precum cel care va fi folosit in Samsung GALAXY S20 de catre compania Samsung, anuntul fiind facut astazi de catre CEO-ul companiei OnePlus, Pete Lau. Acesta a dat de inteles prin intermediul retelei de socializare Weibo faptul ca OnePlus 8 va beneficia de un ecran care are implementata o rata de refresh de 120 Hz, net superioara celei de 90 Hz implementata in modelele lansate in anul 2019.

OnePlus 8 avea anuntata aceasta schimbare majora pentru ecran inca de acum cateva saptamani cand au aparut si primele informatii cu privire la schimbarile mari care vor fi implementate in serie. Confirmarea faptului ca pentru OnePlus 8 va fi folosita intr-adevar o rata de refresh de 120 Hz pentru ecran este una dintre cele mai bune vesti care putea veni pentru fanii din intreaga lume care asteapta sa cumpere noul model de telefon in acest moment.

OnePlus 8 vine cu un ecran ULUITOR, ca Samsung GALAXY S20

OnePlus 8 va fi egal cu Samsung GALAXY S20 din acest punct de vedere, iar asta pentru ca un ecran atat de important aduce si o foarte mare schimbare pentru experienta de utilizare de care au parte clientii. OnePlus 8 va avea deasemenea o rezolutie QHD+ oferita de catre chinezi, impreuna cu o tehnologie numita MEMC, ea avand menirea de a face vizualizarea clipurilor video mult mai buna pentru clientii care vor cumpara telefoanele.

“In advance, OnePlus has completed the research and development of 120Hz screen. This afternoon there will be a media communication conference on screen technology. Let ’s talk about one of our new breakthroughs after adding 90Hz fluid screen to lead the industry. What this time let everyone know is that the understanding of a good screen is more than 100 million yuan. Customizing 120Hz is so simple. I will share it with you later.”

OnePlus 8 se anunta a fi un telefon extrem, extrem, de interesant, iar desi va egala Samsung GALAXY S20 in ceea ce priveste ecranul, camera va fi cu mult inferioara, asa cum se intampla in cazul fiecarui model de la chinezi. Pe de alta parte, procesorul care va fi folosit in OnePlus 8 va fi acelasi Qualcomm Snapdragon 865, cel mai performant disponibil pentru telefoanele cu sistem de operare Android, deci si aici va fi egalul GALAXY S20.

OnePlus 8 urmeaza sa fie lansat mai tarziu decat Samsung GALAXY S20, insa deocamdata nu se stie cand, dar partea buna este ca va fi si cu mult mai ieftin decat produsul creat de catre compania Samsung.