WhatsApp: Noua Schimbare IMPORTANTA Facuta in Telefoane

WhatsApp are o noua schimbare foarte importanta facuta pentru telefoanele din intreaga lume, iata de ce ne vom putea bucura cu totii multumita ei.

WhatsApp low data mode iphone

WhatsApp are o schimbare foarte importanta facuta pentru telefoanele oamenilor din intreaga lume, iar asta pentru ca uneori lucrurile vin de la sine, si cand vin, sunt foarte bune pentru toti utilizatorii. Astazi vorbim despre o noua functie foarte importanta care va fi implementata in aplicatia WhatsApp pentru telefoanele iPhone intr-una dintre urmatoarele versiuni publice, ea venind si multumita faptului ca iOS 13 o aduce in mod nativ pentru oameni.

WhatsApp urmeaza sa implementeze suport pentru o noua functie din iOS 13 care are denumirea “Low data Mode”, “Mod trafic date redus”, iar dupa cum ii spune si denumirea, scopul e sa reduca traficul de date obisnuit. iOS 13 are in mod nativ oferita functia pentru toate aplicatiile native, chiar de la activare, insa aplicatiile terte, precum WhatsApp, trebuie sa aiba implementa suport separat pentru ca functia sa fie intr-adevar folosita in utilizarea zilnica de oameni.

WhatsApp: Noua Schimbare IMPORTANTA Facuta in Telefoane

WhatsApp low data mode
WhatsApp low data mode

WhatsApp are deja implementata aceasta functie intr-una dintre versiunile beta actuale, iar scopul sau e sa reduca si mai mult consumul de date pe care telefoanele in fac in utilizarea obisnuita a platformei. WhatsApp are deasemenea o functie similara implementata de catre compania producatoare, dar ceea ce ofera Apple in mod nativ in iOS 13 este si mai bun, deci si mai multi oameni vor putea profita de sistem, automat, daca e activat din setarile telefonului.

WhatsApp testeaza in momentul de fata implementarea API-urilor pentru aceasta functie, iar in baza rezultatelor pentru aceste teste va fi luata si decizia privind lansarea noii functii in versiune finala pentru toata lumea. Din moment ce WhatsApp deja testeaza functia, este de asteptat ca ea sa fie oferita in mod oficial undeva in cursul urmatoarelor luni, dar desigur ca deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand ar urma sa se intample asta.

WhatsApp implementeaza si diverse alte functii pentru iPhone in baza API-urilor pe care Apple le-a implementat in iOS 13, astfel ca vom vedea si mai multe schimbari in perioada imediat urmatoare pentru noi.