OnePlus 8 are DOUA MARI INOVATII Prezentate de CEO-ul OnePlus

OnePlus 8 memc 120 hz

OnePlus 8 este viitoarea serie de telefoane pe care compania chinezeasca le pregateste in vederea lansarii, iar doua dintre noutatile importante care vor fi aduse in ele au fost deja dezvaluite de catre CEO-ul companiei.

Pete Lau, CEO al OnePlus, a dezvaluit pentru lumea intreaga noua tehnologie care va fi folosita pentru ecranul telefoanelor din seria OnePlus 8, ea aducand o rata de refresh de 120 Hz pentru aceste dispozitive.

OnePlus 8 are demonstrata mai jos diferenta uriasa dintre noua rata de refresh de 120 Hz si rata de refresh de 60 Hz din actualele modele, iar desigur ca diferentele sunt mari, insa nu toata lumea le va sesiza usor.

OnePlus 8 are deasemenea dezvaluita si o tehnologie speciala pentru redarea de clipuri video, ea fiind denumita MEMC si fiind folosita deja pentru televizoare de ceva vreme, dar iata ca acum ajunge inclusiv in telefoane.

OnePlus 8 ar urma sa redea clipurile video cu aceasta tehnologie MEMC, ea fiind gandita pentru a reda materialele video atat de fluid incat ele par sa fi fost inregistrate cu 120 FPS, desi in realitate au fost inregistrate la 30 FPS.

OnePlus 8 vine cu unele noutati pe care nu le vom vedea chiar in toate telefoanele mobile de pe piata, nici macar in Samsung GALAXY S20, care desi va avea rata de refreh de 120 Hz, ea va fi totusi limitata la rezolutia 1080p.