RCS & RDS: ANUNT IMPORTANT in Aceasta Seara pentru TOTI Clientii

RCS & RDS a facut un anunt foarte important in aceasta seara pentru toti clientii sai din Romania, iata ce veste grozava a venit cu doar cateva minute in urma.

RCS & RDS eurosport 4k

RCS & RDS a lansat un anunt foarte important in aceasta seara pentru toti clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii profitand de situatia in care se afla cei de la Telekom, si le aplica deasemenea o lovitura buna. Cei de la RCS & RDS au anuntat astazi lansarea postului de televiziune Eurosport 4K in propria grila de programe TV, ceva ce vine ca o surpriza foarte mare, dar binevenita, el alaturandu-se postului DIGI 4K, oferit de ceva vreme.

RCS & RDS a decis sa includa noul post de televiziune Eurosport 4K in pachetul prin care le ofera clientilor din Romania si acces la DIGI 4K, postul sau de eleviziune fiind disponibil de mai bine de un an de zile. Includerea Eurosport 4K in propria grila TV este ceva ce putina lume se astepta sa vada prea curand de la RCS & RDS, insa iata ca uneori se intampla si lucruri destul de neobisnute, mai ales cand e vorba de atragerea de clienti noi.

RCS & RDS lanseaza Eurosport 4K pentru proprii clienti

RCS & RDS include Eurosport 4K dupa ce la finalul anului trecut anuntase deja ca va include in grila sa de programe TV inclusiv postul Home and Garden TV (HGTV), aceasta fiind o alta surpriza interesanta. Totusi, anuntul vine la doar o zi dupa ce Vodafone facuse un anunt similar pentru clientii sai, dar si la cateva zile bune dupa ce Telekom anuntase ca nu mai poate oferi posturile celor de la Discovery pentru clienti, iar RCS & RDS profita de tot.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de servicii de televiziune prin cablu in Romania, extinzandu-si baza de clienti in fiecare trimestru fiscal, ceea ce ii aduce un avantaj foarte mare in lupta cu operatorii concurenti. In momentul de fata RCS & RDS nu prea are concurenta serioasa din partea celor de la Telekom, Orange, Vodafone, astfel ca anuntul acesta ar putea fi precursorul unei noi cresteri insemnate a numarului de abonati din Romania.


“Digi TV lansează pachetul 4K alături de Eurosport și oferă abonaților din România cea mai mare diversitate de competiții sportive în format UHD
Grupul Digi | RCS & RDS lansează un pachet special pentru abonații Digi TV – Pachetul 4K, care va cuprinde canalul propriu, Digi 4K, și Eurosport 4K
Telespectatorii care iubesc sportul vor avea, astfel, ocazia de a viziona la calitate Ultra-HD cele mai importante competiții sportive din Europa și nu numai
Eurosport 4K, canal din portofoliul Discovery România, va fi, alături de Digi 4K, cel de-al doilea post Ultra-HD din pachetul 4K, introdus de operatorul de comunicații electronice Digi | RCS & RDS, de vineri, 17 ianuarie 2020. Abonații Digi TV care au deja activată extraopțiunea Digi4K vor putea urmări cele mai urmărite și îndrăgite competiții sportive difuzate de cele două posturi, a căror emisie va fi recepționată în toată țara. În cazul clienților care doresc să își activeze această extraopțiune, pachetul 4K va fi disponibil la prețul de 5 lei/ lună (inclusiv TVA).
Digi 4K poate fi găsit pe poziția 200 din grila de programe Digi TV, iar Eurosport 4K se va afla pe poziția 201. Activarea extraopțiunii se poate realiza fie din contul individual de pe digiromania.ro sau prin Serviciul de Relații cu clienți, fie în rețeaua de magazine și puncte de vânzare Digi.
Digi | RCS & RDS a fost primul operator de servicii convergente de comunicații electronice din România care a lansat pe piața locală o televiziune 4K. Încă de la lansarea sa, în noiembrie 2018, Digi 4K a difuzat un mix de conținuturi constând în transmisiuni sportive premium (UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga, Bundesliga, Formula 1 și altele) și documentare. Pe Eurosport 4K, telespectatorii vor putea viziona turneele de tenis de Mare Șlem, Tururile Cicliste, Jocurile Olimpice de Vară, snooker, sporturi de iarnă și multe altele. Prin intermediul pachetului 4K, iubitorii sportului abonați la serviciul Digi TV vor avea acces la cea mai extinsă ofertă de transmisiuni sportive, realizate la cele mai performante standarde tv disponibile pe piața din România.
Digi | RCS & RDS și Discovery România au semnat la finalul anului 2019 un acord strategic, în cadrul căruia în oferta operatorului a fost introdusă și televiziunea Home and Garden TV (HGTV), pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel.
Peste 140 de canale sunt disponibile abonaților la serviciile de televiziune prin cablu digital și până la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile prețuri de pe piață – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA). Abonații la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (până la 25 de canale) sau pentru Digi TV Bază (până la 89 de canale), la prețul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe lună.”