Android: Vestea GROZAVA pentru Telefoane ce a BUCURAT Oamenii

Android are parte de o veste grozava pentru toti utilizatorii de telefoane mobile care folosesc sistemul de operare in itnreaga lume, iata ce s-a intamplat.

Android actualizari

Android este cel mai folosit sistem de operare pentru telefoane mobile in acest moment, iar in lumea intreaga exista cateva miliarde de terminale mobile cu acest sistem de operare care sunt actuve astazi. Numarul foarte mare de terminale mobile care ruleaza Android arata cat de puternica este Google, si cat de mult a reusit sa isi dezvolte sistemul de operare pentru a fi util pentru mai bine de jumatate din populatia planetei in anul 2020.

Android a avut totusi in 2019 parte de o schimbare extrem de mare, iar asta pentru ca incepand cu Android 10 producatorii au livrat mult mai rapid actualizarea pentru noua versiune catre telefoanele pe care le vand. Foarte multi producati au inceput sa distribuie versiunea 10 a Android mult mai repede decat in anii trecuti, iar asta a venit ca o foarte mare surpriza, in special pentru cei cu telefoane de la Samsung, Huawei, Xiaomi, OPPO, OnePlus.

Android: Vestea GROZAVA pentru Telefoane ce a BUCURAT Oamenii

Android a avut timp de ani si ani de zile o problema foarte mare in ceea ce priveste rata de adoptie a versiunilor noi, insa in 2019 cei de la Google au facut un foarte mare pas inainte in lupta cu producatorii de terminale mobile. Google a reusit sa-i convinga pe producatorii de telefoane mobile sa le ofere clientilor actualizarile noi si importante pentru Android mult mai repede decat de obicei, iar asta aduce schimbarile importante mai repede pentru toata lumea.

Android a facut in 2019 un mare pas in fata in ceea ce priveste eliminarea unui foarte mare avantaj pe care il are iOS, distributia foarte rapida a noilor versiuni ale sistemelor de operare pentru toti utilizatorii de iDevice-uri. Cred ca realizarea majora a Google din 2019 pentru Android va fi doar inceputul, iar in 2020 vom vedea o graba si mai mare a producatorilor de terminale mobile in actualizarea produselor cu versiunile cele mai noi ale sistemului de operare.

Android a mers in directia corecta in 2019 din acest punct de vedere, si nu numai, iar in 2020 va merge in continuare intr-o directie la fel de buna, totul spre marele beneficiu al utilizatorilor din intreaga lume.