MII de Modele de VIDEOCHAT au avut Datele Personale Publicate pe Internet

modele videochat date internet

Mii de modele ale unui website de videochat au avut datele personale publicate online dupa ce hackerii au reusit sa compromita serverele acestuia si au extras informatii care ar fi trebuit sa ramana confidentiale.

PussyCash este numele website-ului de videochat care a avut 20 de GB de date ale modelelor de videochat furate de catre hackeri si publicate online, nu mai putin de 4000 de femei fiind afectate de aceasta problema foarte serioasa.

Modelele de videochat au avut divultate numele complete, pozele cartilor de identitate, a pasapoartelor, sau a permiselor de conducere, deci acolo erau incluse si adresele lor de domiciliu, adica unde pot fi urmarite de “fani”.

Avand in vedere ca website-ul are  vechime de cam 20 de ani, unele dintre datele modelelor de videochat sunt foarte vechi, in timp ce altele au o vechime de doar cateva saptamani, in total 875.000 de intrari existend in baza de date.

PussyCash nu a discutat cu expertii in securitate informatica de la care au aflat despre marea lor problema de securitate, insa pe 9 ianuarie au luat masurile necesare pentru ca datele sa nu mai poata fi extrase din serverele lor.

Problema arata din nou cat de multe persoane din diverse medii pot fi afectate de problemele de securitate si cat de periculoase pot deveni lucrurile in special cand vine vorba despre obsesia anumitor pesoane cu anumite modele de videochat.