Vodafone SURPRINDE cu un ANUNT care a UIMIT TOTI Clientii

Vodafone isi surprinde clientii din Romania cu un nou anunt care aduce o schimbare foarte importanta, dar extrem de buna, iata ce a facut compania.

vodafone tv

Vodafone isi surprinde din nou clientii astazi la doar cateva zile dupa ce a anuntat ca include in grila sa de programe postul de televiziune Eurosport 4K, dezvaluind o alta surpriza importanta pentru abonatii UPC. Grupul de telecomunicatii din Romania a anuntat astazi ca postul de televiziune Eurosport 4K va fi disponibil nu doar pentru clientii din Bucuresti, asa cum a fost anuntat initial, ci inclusiv in alte cateva orase din Romania unde are acoperire.

Vodafone le ofera inclusiv clientilor din Braila, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Tulcea posibilitatea de a urmari postul de televiziune Eurosport 4K in propriile televizoare, si acesta este doar inceputul. Cei de la Vodafone au anuntat ca in cursul acestui an vor extinde disponibilitatea Eurosport 4K inclusiv in alte orase din tara, insa extinderea nu se va face la fel de repede pentru toata lumea, deci e nevoie de rabdare pentru ca distributia sa aiba loc.

Vodafone SURPRINDE cu un ANUNT care a UIMIT TOTI Clientii

Vodafone a afirmat deasemenea, ceea ce toata lumea ar fi trebuit sa stie, adica faptul ca doar televizoarele care au ecrane cu rezolutie 4K vor putea reda postul in grila de programe, ceea ce e si normal. Mai mult decat atat, doar clientii care au carduri digitale UPC (CI+) vor putea sa vizioneze Eurosport 4K, deci nu toti cei care au venit la Vodafone de la fostul furnizor de servicii de televiziune vor beneficia de post daca nu au un asemenea dispozitiv.

Vodafone le ofera clientilor din Romania postul Eurosport 4K in mod gratuit in pachetele digitale pana la data de 31 martie, dupa care va percepe un cost suplimentar pentru a-l putea urmari. Cei de la RCS & RDS fac exact la fel cu DIGI 4K de un an de zile, aplicand o taxa de 5 lei pentru a-l urmari, insa si ei includ Eurosport 4K, dar nu vor creste pretul extraoptiunii pe care o platesc acum clientii, ceea ce acolo este o veste extrem de buna pentru abonati.

Vodafone a fost primul grup de telecomunicatii care a anuntat includerea Eurosport 4K in propria grila de programe, insa nu este singurul care-l ofera, si separat de RCS & RDS, probabil ca inclusiv Telekom, Orange, si altii, il vor avea.