Masinile Tesla au o PROBLEMA GRAVA ce SPERIE TOTI Clientii

Masinile Tesla au o problema extrem de grava care incepe sa ii sperie pe clienti si forteaza autoritatile sa intervina pentru a ancheta intreaga situatie.

Masini Tesla accelerare

Masinile Tesla au o problema foarte grava, iar autoritatile din SUA, acolo unde au avut loc cele mai multe incidente pana acum, se gandesc deja la o posibila implicare pentru a vedea ce anume e la baza lor. Problema foarte grava a masinilor Tesla este ca accelereaza singure, da ati citit bine, accelereaza singure si fara sa avertizeze soferul, iar conform informatiilor de pana acum, aproximativ 500.000 de automobile ar fi afectate de acest defect.

Modelele de masini Tesla Model S produse intre 2012 – 2019, Model X produse intre 2016 – 2019, si Model 3 produse intre 2018 – 2019 sunt afectate de aceasta problema, iar primele incidente au avut deja loc. Dar in SUA s-ar fi inregistrat pana acum 110 accidente cu 52 de persoane ranite din cauza acestei probleme cu acceleratia neasteptata a automobilelor, iar deocamdata cei de la Tesla nu au avut nimic de spus despre aceasta situatie.

Masinile Tesla au o PROBLEMA GRAVA ce SPERIE TOTI Clientii

Clientii care au intampinat aceasta problema cu accelerarea neasteptata a masinilor Tesla sustin ca defectul se poate actiona in trafic, la incercarea de a parca masina, sau cand folosesc sistemele de ghidare automata. O petitie a fost facuta de catre clientii cu masini Tesla, iar acestia le cer autoritatilor americane sa investigheze problemele, din moment ce compania producatoare nu spune nimic, iar autoritatile spun ca vor face asta.

“Administrația Națională de Siguranță a Traficului Autostrăzilor (NHTSA) a declarat vineri că va examina o petiție prin care solicită agenției să investigheze în mod oficial 500.000 de vehicule Tesla Inc, în urma unor rapoarte de accelerație bruscă neintenționate. Multe dintre reclamații raportează incidente de accelerare bruscă atunci când încercați să parcați vehicule într-un garaj sau la o bordură. Alții au susținut că accelerarea bruscă s-a produs în timp ce se afla în trafic sau când se foloseau sisteme de asistență a șoferilor și au dus la accidente.”

Masinile Tesla pot accelera singure si dupa ce au fost parcate sau incuiate de catre soferi, un client afirmand ca masina sa a pornit singura si s-a lovit de o alta masina parcata, dupa ce el plecase din ea. Practic vorbim despre o situatie extrem de grava, deoarece o masina care accelereaza singura este o adevarata arma care poate provoca nu doar distrugeri, ci poate omora oameni nevinovati, iar totul fara ca soferul sa poata face ceva pentru a o opri.

Masinile Tesla sunt gandite pentru a se conduce singure pe drumurile publice, pentru a merge singure prin parcari, chiar si cand soferul nu este la volan, dar aceasta problema a accelerarii neasteptate este foarte grava.