Android: Anuntul ULUITOR privind aplicatia WhatsApp Messenger

Android este sursa unui anunt uluitor cu privire la aplicatia WhatsApp Messenger, iata ce s-a intamplat cu platforma folosita pe miliarde de telefoane mobile.

Android WhatsApp Messenger

Android este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, iar astazi aflam o veste uluitoare cu privire la WhatsApp Messenger si succesul de pana acum al aplicatiei. Se pare ca aplicatia WhatsApp Messenger este a doua din lume care a reusit sa adune peste 5 miliarde de descarcari pe platforma Android, iar aici vorbim despre aplicatii care nu sunt dezvoltate de catre cei de la Google pentru telefoane.

Android genereaza sute de miliarde de descarcari anual pentru aplicatiile ce sunt disponibile in Google Play Store, insa ele sunt impartite intre foarte multe aplicatii care sunt publicate acolo de catre dezvoltatori. Facebook a fost prima aplicatie, separat de cele ale Google, care a atins 5 miliarde de descarcari din Google Play, iar acum WhatsApp Messenger este cea de-a doua, si evolutia lucrurilor este una normala, avand in vedere popularitatea platformelor.

Android: Anuntul ULUITOR privind aplicatia WhatsApp Messenger

Android descarcari WhatsApp Messenger

Android, in contrast cu iOS, are in mod public in Google Play Store afisat un numar orientativ de descarcari pentru aplicatii, ceea ce in App Store nu putem vedea, iar Apple nu prea are de gand sa schimbe acest lucru. Multumita acestui privilegiu oferit de catre Google, luna trecuta pentru aplicatia WhatsApp Messenger a fost schimbata numaratoarea privind descarcarile generate de-a lungul timpului, acum fiind afisata cifra de peste 5 miliarde.

Android este un sistem de operare care poate genera extrem de multe descarcari pentru aplicatiile publicate de catre dezvoltatori, iar cum WhatsApp Messenger s-a bucurat de atat de mult succes in lumea intreaga, era normal sa ajunga aici. WhatsApp Messenger este folosita de aproape 2 miliarde de oameni pe telefoanele cu ambele sisteme de operare, astfel ca in total probabil ca are undeva pe la aproape 10 miliarde de descarcari generate.

Android va continua sa genereze descarcari foarte mari pentru WhatsApp Messenger in continuare, dar e putin probabil ca pana in momentul in care se ajunge la 10 miliarde de descarcari sa mai aflam vreo veste.