Samsung GALAXY S20 Ultra este SINGURUL Model care Merita Cumparat

Samsung GALAXY S20 Ultra este singurul model din serie care merita cumparat de catre fanii companiei Samsung, iata diferentele dintre toate versiunile.

Samsung GALAXY S20 Ultra cumpara

Samsung GALAXY S20 Ultra este singurul model al seriei care merita cu adevarat cumparat de catre utilizatori, sau cel putin asta sugereaza lista de specificatii tehnice pe care am vazut-o publicata zilele trecute. Daca va uitati cu atentie la lista de mai jos, Samsung GALAXY S20 Ultra va fi singurul dintre toate cele trei modele care va aduce toate noutatile pe care le doresc intr-adevar utilizatorii, iar Samsung va incerca cu siguranta sa profite de acest lucru.

Samsung GALAXY S20 Ultra este singurul dintre toate cele trei modele care nu doar ca are ecranul cel mai mare, dar aduce si noua camera cu acel mare senzor de imagine, plus zoom-ul optic urias. Diferenta fata de ecranul Samsung GALAXY S20 Plus este mica, deci asta nu va conta foarte mult, dar calitatea imaginilor ar trebui sa fie diferita, pentru ca senzorul de imagine mai mare din modelul Ultra, plus zoom-ul optic avansat, vor conta serios.

Samsung GALAXY S20 Ultra este SINGURUL Model care Merita Cumparat

Samsung GALAXY S20 lista specificatii tehnice

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi si singurul model dintre toate cele trei care va avea o camera frontala de 40 de megapixeli, plus o baterie de 5000 mAh, celelalte modele avand baterii mult mai mici. In ciuda diferentei foarte mari intre senzorii de imagine principali pentru camera, toate modelele din seria S20 vor avea capacitatea de a inregistra clipuri video in format 8K, iar asta e o veste foarte buna, desi calitatea ar putea fi diferita pentru ele.

Samsung GALAXY S20 Ultra ar trebui sa fie cu doar 100 de dolari mai scump decat modelele celelalte, iar aceasta diferenta n-ar trebui sa sperie pe nimeni deoarece modelele celelalte nu prea merita cumparate. Diferenta de 100 de dolari e mult mai mica decat diferentele in specificatii pe care Samsung GALAXY S20 Ultra le are, mai ales daca ne gandim si la modelul care va fi livrat cu 16 GB de memorie RAM pentru clientii interesati de el.

Samsung GALAXY S20 Ultra va fi prezentat pe 11 februarie impreuna cu restul modelelor, si ar cam trebui sa fie cel care genereaza cele mai multe vanzari pentru compania coreeana, in final.