Orange: PROBLEMA URIASA pentru Clienti ce NU Parea Posibila

Orange are o problema uriasa in momentul de fata in Romania, iar sute de mii de clienti nu credeau ca asa ceva ar fi posibil, dar sunt pusi intr-o situatie grea.

Orange discovery

Orange are unii dintre clientii sa loviti de o problema uriasa care nu parea posibila acum cateva luni, dar iata ca situatiile se schimba fara avertizare, iar acum sute de mii de clienti sunt afectati de ceea ce se intampla. Vorbim despre situatia scandalului dintre Telekom si Discovery, care a lansat sute de mii de clienti ai Orange fara posibilitatea de a mai urmari Eurosport impreuna cu restul programelor pe care grupul le distribuie in momentul de fata.

Orange nu are vreo vina in aceasta situatie, iar asta pentru ca furnizarea se facea multumita acordului pe care Telekom il avea cu Discovery, deci cand acel acord s-a terminat, s-a dus si distributia. Orange foloseste nu doar infrastructura celor de la Telekom pentru a furniza servicii de televiziune, ci aparent inclusiv acordurile de distributie pe care grupul detinut de germani le are, iar daca ceva dispare de la ei, dispare si de la grupul detinut de francezi.

Orange: PROBLEMA URIASA pentru Clienti ce NU Parea Posibila

Orange probabil ca incearca sa aplaneze situatia si sa convinga cele doua grupuri sa ajunga la o intelegere pentru a nu-si lasa clientii fara posturile de la Discovery, dar situatia e mai complicata decat parea. Discovery s-a cam suparat dupa ce Telekom a refuzat sa mai plateasca pentru distributia posturilor sale, astfel ca a decis sa incheie o intelegere cu Vodafone pentru a aduce posturile la ei, iar asa Orange are sanse si mai mici sa vada problema rezolvata.

Orange nu pare sa poata incheia o intelegere separata cu cei de la Discovery, sau daca ar putea sa o faca, probabil ca va mai dura pana cand totul va fi pus la punct pentru ca posturile sa revina in grila sa de programe. In aceasta situatie va fi foarte interesant de vazut ce anume vor face clientii celor de la Orange daca nu vor reveni posturile de la Discovery, foarte multa lume fiind, aparent, foarte interesata sa urmareasca emisiunile care sunt difuzate acolo.

Orange este pusa intr-o situatie proasta de catre cei de la Telekom, dar desigur ca intotdeauna se pot gasi rezolvari si pentru situatii de acest gen, daca toata lumea e dornica sa ajunga la o intelegere.